Elakingar

Åter igen veckor av skrivartorka… Vill så gärna skriva, mår så bra av att skriva men det har lat sig sen lilla mor blev sjuk och sen gick bort.

DSC_0364

Grännabussen susar fram mot Gränna

Har massor som vill ut, men det bara snurrar i huvudet och jag får nästan lite panik när jag tänker på allt.

Men nu är jag här igen och tanken är inte att det ska ta vekor igen för mig att komma tillbaka och skriva av mig. Nej, nu är det nog dags att ta tag i allt och börja leva igen och försöka tänka glada tankar igen.

DSC_0422

Bakifrån från en hel klunga cyklister

Nästa vecka är det midsommar och inte bara det, som händer. Jag börjar minledighet efter onsdagen. Fem veckors semester ska bli skönt efter allt. Nu har begravningen skett med mamma. Lägenheten och allt lösöre är klart och alla räkningar som skulle betalas för mamma. Namnskylten i stenröset är på plats och jag åker och tänder ett ljus lite då och då. Stannar upp en stund, pratar lite med mamma för jag vet att hon finns där någon stans, bara att jag inte kan se henne.

DSC_0478 (1)

Här kommer de i massor

Väntar på att delskiftningen på arvet ska bli klart, då kan jag lägga allt det jobbiga som varit under och efter tiden med mor. Trodde inte att det fanns så mycket som kunde ta så mycket energi ifrån en. Inte nog med all sög, utan allt krångel och elände runt om.  Jag ska vara ärlig, det har varit ett rent helvete och massor av bråk. Tycker nog att personligheter kommer fram när det gäller att alltid ska stå först och vara bäst.

DSC_0403

Underbar solnedgång hade vi med oss

Att någon kan vara så full av hat och älska så mycket bråk och elakheter, det visste jag inte förens det kom mig rak upp i ansiktet. Nu har jag varit med om det och jag tror inte jag kommer att råka ut för något så hemskt mer, för jag har svårt att tror att det finns fler än en som kan hålla på med så mycket skit.

Hur som helst, nu ska jag blicka framåt och njuta av de stunder som är bra. Och det känns toppen att börja med lite semester, midsommarfirande, Bråvallafestival och på det fira finaste svärfar på sin 80-års dag.

DSC_0449

Ytterligare en Grännabuss som kom susande under kvällen

I fredags kväll och en bit in på natten vart jag Annette och Outi på fotojakt. Vi fotade cyklister som gjorde 2016 års Vätterrunda, det var kul och inspirerande. Av 320 bilder så vart det några som blev okej om jag själv får säga det…. Men mycket åkte i papperskorgen. Nästa år får jag göra ett yrt försök och som Outi sa, det här får bli en tradition!!! Så rätt hon kan ha där.

Nu är det sängen, för i morgon är gruvan där igen och väntar på mig och mina fina kollegor.

Så alla där ute, ta väl hand om Er och på återseende

DSC_0458

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.