En härlig början på en dag!?

En hel natts sömn resulterade i ett hav celler i min hjärna som vart väldigt osams. För jag vaknade 04.35 av värsta huvudvärken som har legat kvar hela dagen. Men ser nu något ljus för det börjar släppa, men det var värt denna smärta för Liam har sovit hela natten utan att haft ont.

Liamvaknade 8.10 och kom upp helt yrvaken och det första han sa till mig var: Mamma i dag är det fredag och då har du lovat fredagsmys om jag inte har ont i mage. Ja har inte ont i magen mamma… Mm de glömmer inte bort det man säger om det är något som är gott. Ibland brukar jag säga, glöm inte spola toaletten… Det glöms, mycket märkligt eller?! Kan ju vara den manliga genen med det kan ju diskuteras!?!

Hörde små knackningar strax innan nio i morse, till slut gick jag till ytterdörren och där stod ju faktiskt någon utanför. Det var Kamilla och Sarah som var ute på en morgon promenad. Så då fick vi lite sällskap till frukosten, det var mysigt. När klockan närmade sig elva så ringde det till på dörren och då kom Katta glad och positiv. Katta var sugen på elva fika för hon hade hört på ryktesvägar att det nalkades fika på Ekhagen.

Jag undrade vart Outi och Tommy var då sa hon: Åhh du måste ta kort de fick gå upp från kontoret för Outi lånade ut sin bil. de ser ut som två pensionärer när det traskar där på trottoaren… Haha sa jag och fick tag i mon mobil och fotade detta fenomen, Outi och Tommy på en lunch promenad. Synd att de inte hade samma jacka p sig med, det hade varit en syn att skåda och ej glömma!!!

Nu är det eftermiddag och Liam har fortfarande inte klagat över magont, kan det var så att det har slutat och att det börjar gå åt rätt håll?? Ja jag hoppas verkligen detta så vi kan återgå till det normala igen. I morgon ska vi åka på kalas om inget annat händer till Motala och det vore ju kul att komma iväg nu när det passade alla.

Så när Thomas har slutat jobba idag ska jag åka till A6 och köpa en liten present till Melina och det kommer bli svårt. För vad ger man en som fyller 8 år, har inte en aning!? Men jag får väl gå där och kolla läget lite och kanske finner lite inspiration efter ett tag. Tänkte även titta på en ny jacka till Liam igen. Den andra som jag köpte har fått en fläck på sig som inte går bort så den får bli en slit och släng jacka. Synd bara att den var den dyra jackan som har fått fläckarna och inte en billig skrutt jacka, men barn är barn och måste få va barn med massa fläckar på sig.

Nu ska jag snart ta tag och göra mig i ordning för dagen har inte hunnit det bland allt fika besök. Nu har alla fått se mig i morgon rufs i håret, måste varit en syn för sig själv hehe…

Bedöm din framgång efter vad du var tvungen att ge upp för att få den.
 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.