En kväll med Natt Katten!

Mmm va gott det var…

Har hittat lite gotterier i skåpet som av någon anledning föll ur ut av ett av barnens påskägg. Ja det var så att det blev lite mycket så det är bra att ha till fredagsmys ett tag fram över. Men så skulle jag öppna ett skåp och den påsen med Natt Katten föll ner rakt i min hand. Så ja, det var nog meningen att jag skulle ha den tror jag. Nu hör det till saken att det är inte bara jag som sitter här och snaskar i mig utan även gubben bredvid mig!

Fast det är fredag och jag ska jobba i helgen så något gött får la jag unna mig tycker jag. Brukar inte äta så möe gotterier annars men som sagt är så kan det smaka gott. Jag vet en som satte i sig en hel låda med blåa pingviner en gång, undra hur det såg ut när det var dags att betala tillbaks till Herr Toalett?? Huanamej det vill jag inte ens tänka på, stackars kloakråttor som kom i kontakt med den utgiften!

Hela familjen låg i Liams säng innan och läste böcker, et är mysigt värre det. Då sa Liam till mig att han ville odla ett eget land, så nu har vi bestämt att göra det. Liam valde att odla morötter så jag ska köpa en påse med frö och göra ett litet land på torpet åt han. Sen så ska han få sköta det själv så gott han kan med lite hjälp från mig om det behövs.

 altalt
 

Första trädgårdslandet jag och Thomas gjorde en gång i tiden vart katastrofalt hemskt dåligt och fult kommer jag ihåg. Jag vet också varför det blev så och varför det inte vart mycket att skörda. Den gången vi skulle så så var jag så arg på Thomas så allt gick i hast och vi talade inte med varandra så det blev som det blev. Men vad vi har skrattat åt det efteråt och vi kan fortfarande prata om det då och då med ett flin i fejan.
Vad drar man för slutsats då? Jo ju argare du är när du sår lika så bli skörden!! Tur att vi kan skratta åt våra dumheter, det är de som gör att vi blir så tajta för varje dag som går!

altalt

Blir så sugen på att åka ner till torpet och börja renovera ena rummet där uppe som ska bli vårt sovrum när allt är klart. Ser hur fint det kommer bli och hoppas att det verkligen blir det i real life. Sen så vill jag åka ner och vår rensa mitt fina land och titta till mina buskar och träd. Därefter ska jag slänga ut lite möbler och sätta in en ny soffa i storrummet som står och väntar. Alltså jag ska göra ett super röj där i vår/sommar.
När det är klart med röj ska jag bjuda ner vänner för grill, bad, lek och mys!

altaltalt

Japp alla goa nära och kära är så välkomna!

 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.