Fånga Noel`s hjärta…

Ugh, pirr i magen och orolig… det är bara förnamnet på mammarikas mage. Idag känner jag att magen finns då det är många besök i hemlighuset på gräddhyllan.

När jag frågade Noel om han var orolig över i morgon och turen ner till Lunds universitetssjukhus så sa han: ”Mamma, det är jag inte för det behöver man inte vara. De vet vad De ska göra och har man gjort det en gång så vet ju jag det också!”

Tänk, den där lilla smarta grabben Noel är min son. Jag har tur, skulle inte vilja mista han och jag följer han med spänning varje dag. Lika så Liam, den fina busiga killen med spring i både ben och armar.

Idag fick jag även se från fönstret när Noel var ute och lekte efter skolan med sina två tjej-klasskompisar Ella och Isabella att han höll armen om den ena… Så när vi satt och mös lite i soffan jag och Noel så frågade jag om han hade en tjej?!

Det tog ett tag innan han sa att han hade det och jag sa att det var fint av han att hålla om henne när de var ute och gick. Mammarikas hjärta slog ett extra slag av den fina gesten, den som fångar Noels hjärta i framtiden kommer få en bra make och en ännu bättre svärmor… Moohhaaaaa

Liam, han hoppar det där med tjejer… Det är fotbolls-kort för heeela slanten och sin bästa kompis Ishak som gäller. Skön att han har sin hobbies och skönt att han har en bra och fin vän.

Och på tal om förhållanden… I bilen hem med Noel (Liam var hos kompisen Noah och hade det skitskojigt, som han sa) så fråga Noel mig om jag och Thomas skulle skilja oss?!?!  Jag undrade varför han frågade det och sa att jag och Thomas är kära så det kommer inte på tal om att skilja sig.

Det visste ju Noel att vi var kära då vi pussas hela tiden som han sa… Men han funderade på vart pappa skulle flytta om vi skulle skilja oss. Efter att ha tänkt en stund sa han att han trodde att pappa skulle flytta dit Katta har flyttat, Elektravägen på Ekhagen. Då frågade jag vart jag skulle bo?! Så klart så skulle ju jag bo kvar här på gräddhyllans resident.

Men så sa han att det skulle ju bli ett himla tjafs mellan mig och Thomas över vem som skulle ha Stella hos sig… Dessa små söta liv, kan inte leva utan dem.

 

 

Och så talade jag om att han behövde inte oroa sig över detta för jag och pappa gillar att pussas så mycket med varandra att vi inte kan skiljas!!!

Det var ju bra, dock äckligt enligt Noel!!!

Nu, natta om det går att sova!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.