STENT!!!

Hemma… Skönt… Äntligen…

ännu en resa är avklarad för Noel, mig och Thomas. Värsta pärsen är nog ändå för Noel, då han är i centrum hela tiden med nya människor och utlämnade till all fin personal på avd 67 på BUS i Lund.

Hur vart det nu då? Tja, de har ju gjort det som var bäst i den här situationen och då blev det inte någon ”stent” som sattes in.

Men vi litar på att detta var det bästa och inväntar nu en ny operation på Noel. Fast den här gången om vi har tur kan Noel klara av att vänta över ett år, så det hoppas vi på allihopa. På så vis köper vi oss tid som läkaren sa och Noels kropp hinner växa mer och på så vis underlätta för ingreppet som komma skall.

Alla frågar mig vad en ”Stent” är och kom på att jag kan visa här på bloggen då det är svårt att beskriva vad det är och hur den ser ut:

Stent är en sträckmetallcylinder tillverkad av rostfritt stålNitinol eller kromkobolt legering vilken träs på en ballongkateter för att kunna föras in och vidgas. Den används, när en kärlvidgning inte lyckas eller om kärlet spricker, för att armera kärlet inifrån så att blodet kan passera fritt. Stent är ofta behandlade med olika ämnen för att man ska få det resultat som önskas.

Så lite bilder och lite text kanske gör Er klokare… Ett mirakel och dundermånga kramar till den eller de som kom på iden, det gör så att min son Noel kan få ett bättre liv och kanske får leva till normal ålder.

Nu är jag totalt slut efter de här dagarna och i morgon är det lite på schemat för mina små favvo killar, den store tog tåget till Göteborg när vi kom hem i eftermiddags.

Sov gott världen!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.