Fåordad!

Sitter här och bejakar helgen som varit…

Den har och är fylld av både glädje och sorg. Hur man än vänder och vrider på det så går det aldrig att lura döden.

Min kära mormor satt jag vid hela lördags eftermiddag, masserade hennes fötter och gjorde det så bekvämt det gick. Åldern tar ut sin rätt, hjärtat orkar inte driva runt och jag kan bara stå och se på. Mormor, du finns hos mig alltid! Att släppa taget, det är det svåraste för oss som står kvar…

 

I fredags var det glädje, då vart jag och mina kollegor hembjudna till fina Nina. Hon hade verkligen slagit på stort, god mat och många skratt. Det är så skönt att arbeta med ett härligt gäng, det gör att det är roligt att gå till arbetet även om vi inte arbetar sida vid sida. Tack alla goa och min lilla ängel som inte finns hos oss är i våra hjärtan.

 

 

 

Idag har det varit en fin, rolig och lite svettig dag. Vi började med att ställa klockan på 8:00 så vi kunde äta en gemensam frukost tillsammans innan det var av till Racketcenter i Rosenlund.

9:30 var vi på banan, klädda för ett tennispass. glad Liam och glad Noel. Noel körde uppvärmning med oss alla, precis så som man gör på deras träning. Efter det var det bara att sätta igång och spela.

Vi byttes av då alla ville spela med alla. Jag fick blodad tand och det här var inte sista gången vi stod där en söndagsmorgon eller kanske rent av en vardagskväll och slår bollar till varandra. Bra att hålla Liam och Noel ajour med boll och rack då det är sommaruppehåll.

Efter det var det raka vägen hem och en raggardusch för grabbarna och jag själv en härligt varm dusch och lite goa dusch dofter. Efter det var även jag redo för Knivshult och besök hos familjen Strandqvist.

Ja, det var helgen i korthet… Snart har jag fått energin tillbaks och kommer bli mindre fåordad!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.