Fula ord…

De va då märkligt, sovit hela eftermiddagen men känner mig som ett utsketet äpple. Inte bara det, hjärnan går på halvfart och orden försvinner när jag ska säga något till resten av familjemedlemmarna… Märkligt, undra om mammarika har mist förståndet eller om det bara är ett tillfälligt avbrott i hjärnan?!

Citat från Noel: ”Mamma, jag tycker Du ska säga till Tommy att han ska sluta säga jävla hund när han är arg på Seppo!” Ja, sa jag. Det är ju inte bra att säga så. ”Nej, mamma. Man får inga kompisar om man säger fula ord, så kan Du säga till Tommy nu.”

Härligt med förståndiga barn…

Citat från Liam: ”Vem ska få paketen som vi har med oss?” Svar från mig, den ska morfar få av oss för han fyller år och vi ska lämna den nu när vi kommer fram till han. Det blir tyst en stund i bilen och efter en stund säger Liam: ”Aha, ska morfar ha ett svärkalas då? För han svär ju så mycket”

Vad ska mammarika svara på det då?! Tja, det ligger väl lite sanning i det hela och på tal om att svära så har mammarika mer citat om just svära.

Noel blev arg på  pappa Thomas för ett tag sedan och då sa han till Thomas: ”Pappa, Du kan flytta till morfar för du svär lika mycket som han”. Åter igen ett bevis på att barn snappar upp fula ord.

Mammarika vart inte sen med att fråga om även hon svär och på det fick jag svaret att mammarika bara säger jäklar ibland… Gött å höra, för inte vill mammarika få en svart tunga inte!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.