Fullmåne!

Holy makarony!

Vilken tröttsam dag, men dock inte tråkig!

Sovit värre än en kratta som det så fint heter, men det är inte någon som jag kan göra åt. Utan, Carpe Diem… Lite fint så här på kvällen.

Dagen vart ju jag bara tvungen att ta mig igenom, trött som jag var lyckades jag riktigt bra. Undra om det kan ha varit fullmånen som gjorde sömnen så vaken?!

Hämtade i alla fall kidsen efter skolan, en mycket hostig och förkyld Liam och en nog lite trött Noel. Men de orkade ju med en massa lek ändå, både Pascal och Teo kom förbi på en timmes lekstund för att sedan bli av bytta av Linn och Lukas som nu har varit väldigt leksugna på Liam och Noel.

Så dagen gick snabbare än fort även om jag trodde jag skulle slumra mig igenom den. Anna, mamman till Linn och Likas förgyllde min eftermiddag så jag slapp att slumra i soffan tills kvällen kom.

Nu är jag lagom trött och ska förflytta mig till sängen och läsa några rader. Ska försöka föra över piggelina tankar på Liam så att han inte blir mer hostig och hängig, det är ju arbete för mammarika i morgon och det vill jag ju inte missa…

C U all folks!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.