Have a coffee break!

Oh, idag är det mammarikas dag… Hela dagen, ja kanske till och med hela veckan?!

Det är ju internationella städveckan, i alla fall här på skolan i Jönköping. Vilken fick mig att tänka att även arrangörerna som ordnar varje påsk på Elmia en bilmässa. De om någon borde komma och hjälpa till här omkring då de bilburna fanatikerna skräpa ner så det ser ut som ett bombnedslag i Jönköping och omnejd.

Nu var jag kanske hård, alla är inte fanatiker. Många bara gillar fina bilar, men så finns det rötägg som gillar bilar och alkohol, börna och slänga burkar, flaskor och gud vet vad!? Så därför anser lilla jag att de arrangörerna skulle ge sig ut och städa i alla fall en dag längs dikena kring Elmia.

Liam och Noel har i alla fall städdag i skolan, så de kommer förmodligen tillbringa mycket tid ute. Tur är ju att solen valt att komma fram efter nattens regnande. Själv ska jag efter att haft lite internationellt städande här hemma åka och jobba. Blir säkert lite internationellt städande i gruvan också kan jag tänka mig…

 

 

 

Nu ut till köket, kaffekoppen är tom… Tillbaks i stolen med en rykande god kopp kaffe. Det värmer hela strupen på väg ned i magen, så gott, så gott!!! Om jag skulle medverka helt under städdagen skulle jag behöva massor av koppa kaffe, det är en sak som är säkert. Kaffet gör ju susen, bättre än alkoholrusen… Woho, lite vitsig så här på morgonkvisten måste man ju få vara…

 

 

I dag kommer mina söta små räddande änglar Alice och Jennie att hämta upp Liam och Noel på skolan. Maken har stormöte i kväll med jobbet och jag jobbar en stund jag med. Så skönt att ha dessa goa ungar tillhands när det krisar.

Nähä, nu är det dags att ta tag i denna renande dag!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.