Havet och dess härligheter…

Tröttare än trött, hur jag nu kan vara det…?!

Sitter här i hörnet i soffan nere på torpet och tänker på hur jädra bra jag har det. Har ett ställa att åka till när hjärnan vill rensas från gräddhyllan. Mörkt utan en massa gatlyktor som skiner igenom persiennen.

Det enda som skiner här är de lyktor som vi väljer att tända och då mest för mysfaktorn. Men Thomas vill att vi ska köpa några lyktor som vi kan ha hängande ute. För när det är sauna som häller på kvällen vintertid och det inte är fullmåne och snö ute blir det bäcksvart.

Så att ha några lyktor hängande över stigen ner till den fina saunan kan ju vara en bra investering, för inte vill vi slå omkull och få frakturer…

I kväll har bara Noel och Thomas bastat och jag och Liam tog det lugnt här uppe i stugan och tittade på en fantastiskt dokumentär om havet och dess liv. Vi vart helt fastnaglade framför tv och Liam vart näst intill gråtfärdig med mig då de grymma människorna mördade hajar bara för att ta fenorna. En grym död, skär av fenorna och kasta i det stackars djuret i gen för att gå till mötes en grym död.

Men det var inte bar hätskheten för då tror jag inte vi hade blivit så inbitna i programmet. Det var så himla fint filmat där nere i djupet bland alla fina  fiskar och fula fiskar för den delen med. De maffiga valar som är så fantastiskt stora och mäktiga. Ja, det var allt möjligt som vi lärde oss… Kan ju nästan säga att Liam fick en försmak på skolan nu efter det långa lovet han haft.

Men till början, jag är så förbenat trött just nu. Och inser att det finns inget som hindrar mig att knata upp och lägga mig för natten. Då blir nog barnen glada med mig som sällskap så att de slipper komma i kiv med varandra nu när de ska sova i samma rum.. Smart kvinna jag är som är trött när barnen ska sova ju!!!

Gott folk…. Sov gott

Det här inlägget postades i Blogg, Torpet. Bokmärk permalänken.

1 svar på Havet och dess härligheter…

  1. Addie skriver:

    Fixat dina smilsar här med. Nu kan du ler igen :bye: :good: :yahoo: :heart: :mail: ;-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.