Hemliga projektet…

Fy tusan vilken pärs det har varit. Det var väldigt länge sedan jag varit så sjuk som jag varit den sista tiden. Inte nog med att jag haft feber, astmaproblem, bronkit och luftvägsinflammation, på det så passade kroppen på att fixa till lite njursten IGEN!

Så det har varit sängen, soffan, akuten, sängen och lite soffa igen…

Idag har jag i alla fall kommit iväg till gruvan, vilket var behövligt. Ligger efter med hur mycket som helst och jag har inte en aning om när jag ska hinna ifatt allt… Känns som ett stort orosmoln ovan mig, det gör ju heller inte saken bättre att känna så.

Hur som helst, på bättringsvägen, dock lite jobbigt att andas fortfarande och blir hur flåsig som helst. Inte många rörelser som gör att jag låter som jag sprungit sjumilen…

Min dator har jag inte suttit vid på säkert två veckor…. Har inte funnits någon ork att ens använda fingrarna till tangenterna och det säger mycket.

Idag har min make tagit ett årskort på Friskis och Svettis för att börja spinna igen. Själv har jag inte varit på mitt gym sen jag vet inte när och det gör mig ledsen då jag hade fått in så bra flyt och kondition som nu är totalt  bortblåst efter den här pärsen. Hoppas i alla fall att kunna vara tillbaka till träning igen nästa vecka… Försöker se det positiva i all sjukdomstillstånd här hemma på gräddhyllan.

Det händer i alla fall mycket här hos oss… Vi har ju vårt lilla hemliga projekt som vi dragit igång. Det börjar kanske finnas ett slut på det nu… Mer information kommer vi få den 30 mars efter ett litet mötet. Livet är allt bra spännande och nu verkligen spännande för oss!!!!

Men nu är jag supertrött och det är tid för att lägga sig. Lång dag i gruvan i morgon, vill få så många timmars sömn som möjligt…

Må väl där ute!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.