Hemmafru i jönet…

Håll i Er….

Jag sitter nu i soffan och har det rätt gott. Sportlov med barnen och själv föräldraledig för Noel. De sista dagarna tar jag ut detta året för sen är det slut med att kunna lyx till det med föräldradagar då Noel blir stor, hela 8 år det här året.

Så nu sitter jag här i soffan och varför ska Ni få hålla i Er?! Ja, jag sitter inte och skriver på min lilla minilapp, den blå lilla acer… Nej jag har fått lov att använda gubbens lilla ögonsten. Tror att det satt långt inne att säga ”JA” när jag ringde han och talade om att jag ville sitta i soffan och blogga…

Men som någon klok sa en gång i tiden ”är man gift så delar man på allt” och de orden tog ju jag till mig direkt och kommer förbruka till den dan vi far upp till himlen…

Helgen har gått fort och då har jag ändå tillbringat den i gruvan Det brukar ibland sega sig när man jobbar helg och är mer borta än hemma. Men inte i helgen, kan ju ha berott på att jag visste vad som väntade mig den här kommande vecka. Sportlov!!!!

Thomas har ju varit ledig med kidsen och skulle åkt upp till Motala för att fira fina Stina som har fyllt år. Men som alla vet är det ju vabruari och även så i Motala. Så de fick snällt stanna hemma i kära jönet. Men gubben deppade inte för det, fixade snabbt en barnvakt över natten och följde med ut på sven6:an.

Så medan gubben roade sig jobbade jag och barnen hade det kul på annat håll. Men pappa Thomas sov dock inte bort söndagen. Han hade lovat att åka till badhuset med de redan förra veckan och det glömmer ju inte de bort. För Noel som har varit hemma och sjuk förra veckan har frågat flera gången om dagen om han blir frisk tills på söndag då det väntades timmar i badhuset.

Fast barnen hade ännu mer roligt att vänta i går. Alice och Jennie ringde på eftermiddagen och frågade om Liam och Noel ville gå på ”Röjar Ralf” som går på bio. Det tackade de ju inte nej till och så avslutade de kvällen på bio med fina Alice och Jennies… Tur vi har dessa fina underbara tjejer.

Inte nog med att de är snälla, söta och goa. Alice har ju fått sitt efterlängtade körkort så Thomas vart ju inte sen med att låta Alice köra från Finska Bastun in till Sliver efter de hade bastat hela sven6:gänget.  Så nu har vi inte bara goa barnvakter, trevligt sällskap och bakande tjejer. Vi har även en privat chaufför då det krisar sig.

Ja, än så länge så funkar det ju rätt bra att blogga på en MacBook Pro. Tror allt att jag kan vänja mig vid sådan här lyx. Det som fattas just nu är väl pralinerna så kan jag känna mig som en riktig hemmafru i jönet…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.