Hinner inte med semester…

Redan onsdag… Semestern tär på en… Har semester men har inte hjärtat att säga nej till att hoppa in då det är ont om kollegor. Så det vart först medarbetasamtal med chefen som gick super duper, alltid kul. Och avslutade eftermiddagen med ett möte och därefter blev jag upphämtad av min älskade make som hade värsta skallebanken.

Men den botade jag med ett varmt leende och två Alvedon. Nu är han som en ny make, en ny pappa en ny Thomas. Jag ser att han har glimten i ögat… Gött mos!

Nu testar Thomas och jag på att vara trebarnsförälder och inte bara det, vi tar hit en hund till. Så i morron blir det en stor utmaning för mig. Fixa tre barn till skolan, vara av den ena ska ända till Norrahammar och inte vill jag komma försent.

 

Utöver det så ska jag rasta de två vildingarna med… Öh, när jag tänker efter så är det ju inte Thomas och jag som testar på att vara trebarnsförälder utan det är ju jag… helt allena ju… Men kul är det i alla fall med tre sprudlande grabbar i åldern 6-7 år.

Det tar inte slut där, efter detta morgon pass ska jag ta ett riktigt morgonpass med min klient. Vi ska gå och träna på Friskis & Svettis vid tio, det bli intressant. Har inte tränat sedan min operation i våras. Så kondis, ja det vet jag nog inte vad det är just nu?! Men kul ska det bli i alla fall.

Har idag lekt lite hårfrisör, syster yster vart sugen på att få bort sin utväxt som hade kommit som ett brev på posten. För första gången i mitt liv när det gäller hårfrisörska så vart det inte allt för bra. Men inte deppade syster yster för det inte. Nej hon tog bilden till affären och kallade ner mig mor kesohyllan för att göra ytterligare ett ingrepp i hårtussarna.

Nu tror jag allt att det blev bra, för hon har inte ringt ner mig igen. Passade på att ta med mig Seppo ner för att få en av de två doggisarna rastade.  Tror nog inte att Seppo har insett att han är en hane för Knut vart ett kärt offer att försöka ge sig på å få sig ett litet nyp… Tur var att inte Knut vart ett dugg intresserad.

Igår testade vi på årets första glögg här hemma på gräddhyllan. Det vart jag, maken och husmors Katta som intog denna delikata dryck. Kan varmt rekommendera glöggen ”Lucia starkvinsglögg med smak av choklad”. Den kommer vi inhandla mer av, den var ljuvlig helt enkelt!!!

 

 

 

 

I söndags när jag vart i gruvan och slet så svetten rann av mig insåg jag att Tomten finns… För när jag gick från A till Ö och skulle göra en SWAT-insats så stötte jag på världens största julklapp… För det måste väl ända vara så att det är Tomten eller?!?!

Blev en aning rädd då jag insåg att jag även har blivit överfallen av 1 advent… Inte en aning att 1 advent stod runt knuten och vaktade på mig. Så det vart en ren överraskning att jag måste ner i källaren och rota fram lite adventsbelysning och annat.. Ugh, vad kommer härnäst!

Ja, det var väl lite kortfattat vad som hänt här på gräddhyllan. Det visar sig åter igen att det inte är bra att ha semester för tiden räcker inte till helt enkelt.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.