Hysa de direkt i säng?!

Åter på hemmaplan… Vårt kära gräddhylla!

Åkte hem efter en solig dag i paradiset. Thomas har äntligen fått upp all virke på väggar och tak i bastun, så glad, så stolt över han.

Nu är det plåtarbete och lite bänkar kvar har jag för mig, sen så ska vi nog kunna inviga den där efterlängtade bastun som vi så har kämpat för.

Ja, jag har inte varit sysslolös idag heller. fick tummen ur arslet och fixade till det stora blomsterlandet. Fick till att hela landet även är täckt med spån och hoppas nu på att det inte ska kommen en himla massa ogräs som tidigare.

Liam och Noel har mest badat och lekt hela dagen. Det gillar jag, precis så som det ska vara på sommarlovet för barn.

Vi avslutade nu kvällen med pizza från Alcamo, det är ju totalt tomt här hemma på något att tugga på. Ja, det finns ju i och för sig hundmat men det är nog bara Stella som är intresserad av att knapra på de illaluktande hårda bitar.

Och på tal om Stella så har hon fått en liten genomgång nu när vi kom hem. Ny duschad, ny klippta klor, ny borstade tänder och lite pill i örat. Hon är som en ny liten hund nu efter denna lilla skönhetsbehandling.

Är fruktansvärt trött idag, så det blir nog tidigt i sängen. Men innan jag ens kan börja tänka på horisontalt läge måste jag få i säng Liam och Noel och det är nog lättare sagt än gjort. De har ju sådana himla envisa viljor och de har redan kommit in i en sådan där go sommarlovsledighet då lägga sig i sängen knappt existerar för barn i 7-8 års ålder.

Så det är väl bara att kavla upp armarna och ta upp de från badkaret och hysa de direkt i säng… Eller?!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.