I dag är det en stor dag!

Idag är det en stor dag, en fantastisk stor dag. Idag är det fem år sen Liam kom till världen, till oss som älskar han så.

Min lilla kille har blivit så stor, min lilla kille har blivit så go! Jag tänker tillbaks på dagen han kom och hur orolig jag var över hur det skulle gå. Idag vet jag att det gick bra till slut och att Liam är min lilla kille för alltid.

Idag var Liam med i tidningen, Liam blev så glad när han såg sig själv. Det är så kul att se Liam växa och utvecklas på all plan. Ja, jag är väl en stolt mor som inte ser några fel hos min prins. Men för mig är Liam det finaste i världen och för mig finns det inga fel.

Så min lille prins, ett stort grattis på din dag idag!

 alt

Kramar mamma!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.