Interiörer från älskade Tradera

Okej, jag har en last till i livet. Alltså är det inte bara nässpray som jag suktar efter i dagsläge.

Nej, jag har gått och kärat ner mig rejält i Tradera, där finns så mycket finfina grejer att lägga bud på som skulle göra sig så fint hemma här på gräddhyllan.

Vann två fina kuddfodral till sovrummet (nja, sa Thomas… Skojar du, rosa?!) som passar in så bra med de andra färgerna som rör sig inne i the master bedroom. Grått, vitt en aningen svart och lite färg och det i rosa nyanser…

Hur mycket kostade detta interiör mammarika då?! Ja, hela 18 kronor och 12 kronor i frakt… Kan det bli bättre och billigare?! Förmodligen inte, inte ens i Ullared!

Har vunnit lite till. Så nu är jag i full gång och pimpar hallen lite. Skyltar till WC och toalett är ju inte illa det heller. Det blir så fint här hemma, ännu finare kommer det bli bara jag får tillgång till Tradera och makens kontokort… Mooohhaaaa

Så idag har det hänt lite mer i mitt liv än vad det gjorde igår, det är skönt det. Städat lite, fått bort lite damm som fick för sig att bosätta sig lite varstans i lägenheten. Men de var lätta att utrota de där urslingarna.

Maken kom precis hem från Kinnarps arena och HV matchen. Det blev 4-0 till vårt kära lag här hemma i stan. Frölunda, tja vad kunde man vänta sig?!?!

 

I morgon är det sista dagen på året, känns lite märkligt. Liksom, detta året har hänt så otroligt mycket. Både gott och ont och jag har nog inte hunnit reflekterat över att det snart ska bli 2012.

Men med ett nytt år kommer nya utmaningar. Dock ska jag inte ge några löften, för löften är till för att hållas och det tror jag inte jag kommer göra om jag nu skulle ge något… Så för säkerhets skull avböjer jag mig från nyårslöften!

Så med dessa ord lämnar jag näst sista dagen och går stegen i till mitt fina sovrum, där de två exklusiva kuddaran gör sig såå snygga!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.