Jesus, vart bor han?!

Weeha, vicken dag… igen! Mammarika blir så bortskämd över detta underbara väder och det lugn som har funnits runtomkring både i paradiset och på gräddhyllan.

Idag efter barnens besök på skola och förskola tog mammarika med dem upp till stadsparken och satt i solen. Ja, Liam och Noel såg mammarika knappt röken av då det är lätt att få kompisar i deras ålder.

Men mammarika satt inte själv så länge, nej mammarika fick också en liten lekkompis efter en liten stund sittande i solen på en bänk med utsikt över hela Jönköping.

Det var inte vem som helst, det vara Anna nöjd med sina små guldkorn, Linn och Lukas. Fast de såg vi inte heller till så mycket mera efter att våra slimmade rumpor hamnat på en bänk som solen lyste på.

Kvällen, den tidigare kom så jäklar fort (och jäklar får man inte säga för då måste man lägga pengar i svärburken. Men den tidiga kvällen kom som sagt så jäklar fort) så det var dags att åka tillbaks dill den härliga gräddhyllan och den längtande maken som faktiskt ringde och efterlyste sin fru.

Mammarika har haft turen på sin sida idag igen, mammarika har haft turen faktiskt hela tiden sen hon mötte sin kära hälft. Men idag vart det ett sådant där plus i kanten, japp. Maken tog ner och hjälpte till med att putsa rutorna på balkongen, det gillar mammarika då mammarika inte kan det själv. Bra att ah en stark man, bra att han är lite tofflig för mammarika gillar sin toffliga make.

Något som mammarika inte behövt sin make till idag är att vika tvätt. Mammarika har vikt tvätt, det värsta är att det är fortfarande en stor hög kvar som ropar ”ta mig, vik mig, lägg in mig” mammarika tänker då att det kanske är just mammarika som borde bli inlagd?

Ja, skit samma. Det är lika bra att bita i det sura äpplet och vika tvätten, men mammarika spar den till 21 då det är ett favvo program på kanal 5. Nytta med nöje helt enkelt!

Saknar kameran så in i bängen, vill ha en systemkamera och det nu. Det är i alla fall anmält till vårt kära försäkringsbolag och det är bara att hoppas att det inte är någon kärring kvar från påsk som tycker något annat än vad mammarika tycker. Nej, det ska vara e4n glad liten lärka som tar emot anmälan och inser att det är dags att göra något gott för fru Jonsson och hennes tre favvo killa… pengar till en ny kamera!

Fick med mig några foton innan kameran vandrade upp till himlen…

Och när vi ändå pratar om himlen så har mammarika börjat få många frågor omkring Jesus, det var då mammarika kom på vad hon har glömt mycket. Noel undrade vart Jesus bodde och mammarika svarade himlen…

Noel: ”Shit, va, bor han i himlen.. Hur då”

Noel:” Jesus är kung över alla små barn, ja vuxna med”

Mammarika kanske får börja läsa på det där i bibeln, för inget är så surt som att inte kunna sin sak!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.