jag ska bara fixa en grej i köket…

Vaknade av att det stod en son lutande över mig och undrade hur man stavade till www.spela.se

Ugh, huvudet är ju inte riktigt med det första mammarika slår upp ögonen, så efter några nanosekunder kunde mammarika börja stava upp för Liam som hade vaknat, satt på mammarikas dator och skulle spela lite spel.

Nåväl, det var väl lika bra att vakna till för mammarika med då klockan slagit 20 minuter över 7 en sån här härlig onsdag på gräddhyllan. Nästa vecka är det ju åter gruvarbete efter 6 veckors sjukskrivning för handen. Så då kommer det bli tidiga mornar och inget vakna av sig själv mer.

Å andra sidan är det inte helt fel heller att vakna upp så man kan fånga dagen innan den är slut. Man hinner en massa på förmiddagen om man inte sover bort den. Ta som i morse då mammarika gick upp efter uppvaknandet i morse…

       

Frulle till oss, bädda sängen, lägga in den rena vikta tvätten från igår och nu en god kopp kaffe. När mammarika har slurpat kaffe har hon även beställt fem nya böcker från Adlibris.se och dessa är:

”Blondie, av Birgitta Andersson”

”Ska bara fixa en grej i köket, av Moa Herngren”

”Shantram, av Gregory David Roberts” och den har mammarika valt till maken som  hon hoppas att ska gilla!

… och så till sist de två sista av Roslund & Hellström, ”Edward Finnegans upprättelse & Tre sekunder”

Nu tillbakas till verkligheten, finns massor att göra… Mammarika har en liten aning om att det kommer komma in två hungriga söner om någon timma så det är lika bra att börja klura på vad det ska förtäras här på gräddhyllan idag!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.