Kaffe paus i gruvan!

Idag när jag hade min lilla rast så passade jag på att snika lite kaffe hos syster Mariette. Det var givande för där arbetade de allihopa och jag mår bra av att titta på när andra arbetar.

alt

Nu när Mariette håller på att ändra på allt till det mer positiva kom jag på att även Frasse behöver en upprustning. Vad passar inte bättre om ”Stitch”??!?!

 

alt

Han är ju så lik Stitch och han lyssnade på när jag ropade efter han med det namnet. Jag beslöt mig för att över en kopp kaffe och allt tittande på när ungdomarna arbeta döpa om Frasse till Stitch. Hoppas bara att det håller i framtiden när jag inte är där och kan påminna om det nya fina namnet.

 

alt

Vad jag vet så kommer Stitch få sig ett rejält bad i kväll för i morgon ska han på utställning. Stitch var väldigt snäll mot Mariette så han hjälpte henne att måla om lite och när han gjorde det så kom det lite färg här och där. Vi får hoppas att det går bort för annars undrar väl domaren vad det är för konstigt med Stitch som har vita morrhår och vita fläckar på öronen…

 

alt

 

 

Ja, kolla vilken pli det är på dagens ungdomar som hjälper till att måla hemma och är ute i det fina vädret.

 

 altalt

 

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.