Kanske en bok?!

Nu har jag tagit ett beslut under min lilla kaffe stund i morse när barnen sprang om kring och lekte glada lekar. Jag har bestämt mig för att hoppa av bussen någon hållplats tidigare för att smita in på en bokhandel och köpa mig några böcker på rean och sen har jag en i åtanken till maken som snart har läst ut sin. Så en liten fredagspresent kan ju vara trevligt att ge bort till sin käraste.

Har suttit och kollat på nätet vilka böcker som jag kan tänka mig och här är förslagen…
 alt  alt  alt
alt  alt
Och någon av dessa till maken… Få se vilken eller vilka det blir eller om jag finner någon helt annan som verkar intressant?!
altalt
Är även förtvivlad över att torktumlaren som är ny och gick sönder och lagades i veckan nu låter lika högt som den gjorde innan den blev lagad. Jag kan då dra slutsatsen att den åter igen har blivit trasig och det gör mig lite ledsen. Gillar inte när teknikprylar går sönder, jag vill att de ska funka och bara gå utan att jag ska behöva bry mig… Skit!
Har vaknat upp till två små underbara killar här hemma och legat och myst i sängen. Mammarika är trött idag för mammarika har haft en jobbig natt och inte sovit. Åter igen en natt med en helvetes värk och det gillar jag inte. Mammarika blir på dåligt humör men när det då kom in två sötisar och la sig bredvid vid halv åtta tiden i morse så kan mammarika inte annat än bli lite glad igen. Dagen kommer jag nog orka med ändå på jobbet, det är bara att bita ihop och göra sitt bästa!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.