Klappar små & stora…

Fyller mig med ny musik just nu… Har suktat efter lite ny musik och nu har jag fått det jag vill ha… Tack kära Outi och Markus för att Ni kom över i kväll och lämnade över den helt underbara musiken!!!

Det var lite smått och gott och här kommer några av vad som nu kommer ljudas här på gräddhyllan.

Takidas nya, Adele, In Flames, Nightwish nya, Blackmore’s Night och lite annat ljuvligt!

Ja, det är ju alltid kul. Idag är jag allt lite ledsen. Var och hälsade på en vän som nu har fått det hemska beskedet att det finns cancer i kroppen, ung och livfull människa får detta förbaskade besked. Det är då man är tacksam över hur bra man har det och hur härligt frisk man ändå är.

 

 

Det känns som om min omgivning runtomkring mig som jag tycker om drabbas av allvarliga sjukdomar, sådana man inte kan hantera med hett honungsvatten eller lite alovera. Detta får mig att tänka att det inte heller bara är jag som blir äldre utan de som redan var äldre när en annan själv var tonåring också blir äldre.

Det är väl det som är det hemska med åldrandet att man blir egoistisk och inte vill släppa taget om De som man så älskar. En dag så finns de inte på jorden utan vandrar vidare till något som jag faktiskt tror kommer vara fantastiskt.

 

 

 

Förutom detta tråkiga så har det även varit trevliga möten. Det var väldigt härligt att träffa min sjuka vän och få krama om henne och gråta en skvätt. Det var också trevligt möte när Outi och Markus tittade förbi en stund i kväll. Och det var supertrevligt när min kära gamla vän Annette tittade förbi med en födelsedags/julklapp i ett till mig. Inte bara det, det var en julklapp till hennes gudson Liam och en till lilla Noel, men det får de inte öppna förens Tomten tittar in i Skänninge.

Passade även på att lämna över en liten (den var i och för sig stoooor) julklapp från oss här på gräddhyllan till Annette som även hon får vänta med att öppna tills Tomten rider förbi i Löckna… Eller slädar förbi då det visst vart en 10 centermeter snö där ute. Annette var jätte glad över detta då hon köpt in en snöslunga tills i år… Härligt jobbat Annette!

Outi och Tommy fick även med sig sina små klappar, Outi den nyfikne orkade inte vänta med tills Tomten kom utan rev upp det så fint inslagna paketet direkt. Tommy som inte vart med här i kväll då barnen var hemma får väl vänta tills Tomten kommer tycker jag allt!!!

Nej, nu är det sängen som ropar högt!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.