Jennie & Alice

Tisdag och idag har jag varit med Noel på tennis, det var lite återspel idag då de inte kunde träna sist det var Dream Hack. Kul tyckte Noel det var idag, det var inte så många barn som kom så de fick spela mycket mot varandra. Precis så som Noel gillar.

Maken han knallar här hemma, eller sitter mestadels. Tur är väl det i och för sig då han fortfarande har ont i sitt knä. Så idag har han suttit och gjort avslutbokföring för en av de han har varit god man för. Det är tur i oturen att han är sjukskriven för nu hinner han med massor av pappersarbete som annars hade legat inne i datarummet och dammat igen, det gillar ju inte mammarika!

 

 

Liam är fortfarande lika hostig och den där förkylningen ör segare än AKOs kola tycker jag. Det tycks inte ge med sig och jag fattar inte varför?! Det har i alla fall inte smittat ner oss andra än och mammarika har bestämt att det inte ska smittas ner heller då vi alla vill vara piggelina över jul.

På tal om jul så hade mina små kära favvo killar jobbat rejält igår när jag var iväg på en liten utbildning. De hade klätt granen och invaderat hela storarummet med Tomtar i alla de storlekar man kan tänka sig. Kul, men det gäller att inte få nippran av alla prylar som står framme framför mammarikas ögon nu… (har ju en tendens att få flippet när det är för mycket prylar, men jag ska gilla läget och njuta).

Granen var så fin i år och de hade verkligen lagt ned arbete med att klä den, de får godkänt med många plus!

Idag sa Thomas till Liam och Noel att om de håller sams hela dagen så ska de få varsin 20-lapp. Hur tror Ni det gick?! Jag har fött fram två äkta smålänningar, det är en sak som är säker. För så sams som de har varit idag har gjort så jag tappat hakan. Tänkte att nu tusan har någon bytt ut mina barn, två små snälla änglabarn.

 

 

Så jag vet nu att de kan vara sams, men jag förstår inte varför det inte kan ske gratis?! Nåväl, det var ju pappa Thomas som lovade dem pengarna och de ska få dem i morgon då dagen är över idag för det gällde ända till sängdags.

Noel sa i bilen till mig att han gillar att vara sams för då har han en glad mamma och en glad pappa. Och har man glada mammor och pappor får man spela… Bra konstaterande, smart son helt enkelt!

I morgon ska jag träffa mina kära kollegor på en kaffe, önska de God Jul och Gott Nytt år… Dröjer ju ett tag sen innan vi ses igen. Så det ska bli kul men en titt och en god kopp rykande nybryggt kaffe!

Har Nu lämnat över de små julklapparna till våra underbara barnvakter Jennie och Alice. Vi hade inte klarat oss utan Er, ni är fantastiska med Liam och Noel och oss med! Vi älskar er såååååå mycket!

 

 

 

Liam har varit så himla underbar idag med. Satte sig bredvid mig i soffan idag, efter en stund la han benen över mitt knä och sa att det var den bästa dagen i hans liv. För han tyckte så mycket om mig… Vet inte vad som hänt med dem, kan det vara lite änglastoft som hamnat över mina små ljus?!

Nej, om man skulle ta sig en varm dusch och bli lite varmare… Det har varit skit kallt ute och det gillar inte min kropp. Nacken är som en rak fur som står kall i skogen… Brrr, jädra väderomslag!

 

Och till sist men inte minst, till min lilla söta underbara trogna läsare Anne Börjesson, tur att kortet kom fram!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.