Klubbsäl på golvet!

Jamen vad kul att jag har påverkat min älskade lilla Alice att ta efter mig i min hobby. Alice ringde i eftermiddag och frågade vad vi gjorde och om hon kunde komma upp då syster Kitty skulle till sin älskade hobby, hund, hund, hundklubben.

Där tillbringar Kitty många timmar om året, nog mer där än hos oss lite längre upp på gräddhyllan. Men i alla fall så fick ju Alice komma upp till oss, det är alltid kul och Liam och Noel gillar ju att träffa Alice med. Dessvärre blev det inte så länge då klockan tickade på och John Blund smög runt här och kastade sand lite var satans.

Så när de var i säng så fick jag för mig att börjad scrappa lite och jag frågade om Alice var intresserad och ville göra lite med… Svaret?!?! Så klart hon ville sitta med sin moster i köket med radion på lagom volym och prata om livet samtidigt som vi scrappade in en massa foton till albumet…

Ja, alltid ska man lära de yngre något och när man ändå gör det är det lika bra att lära dem något bra och kuligt! Det som är mindre bra lär de förmodligen sig ändå utan att de ”visa och lärda” äldre är med…

Ja, annars så har dagen innehållit mest nytta. Nyttan var att mammarika och pappa Thomas var på varsina arbeten och slet för lyxen vi önskar oss. Lyxen vi önskar oss är mat på bordet, hela kläder och en å en annan semester eller pryl som kan fylla vårt tomrum J

I morse så höll jag på att frysa fast, det var ju så kallt att till och med ögonen höll på att bli till is, då är det kallt alltså!!! Det är inte varmare nu men det bästa jag hörde idag på jobbet av Pernilla var att till helgen ska det bli kanonväder och det ser jag fram mot med stor glädje… Vintern är inte bra för mammarika, mammarika är bra för solen!

Blev väldigt full i skratt innan då barnen hade gått och lagt sig och Thomas hade varit iväg lite med styrelsen. När Thomas kom hem igen hörde jag han säga ”Men Noel, vad håller Du på med?” Sen så hörde jag inte så mycket mer och efter en stund kom Thomas till köket. Då visade det sig att Noel hade lagt sig på golvet med en kudde och täcke för att sova där… Ja, vad ska man säga om denna lilla påhittiga plutt?!

Kanske bäst att inte säga något mer än att han är allt för go vad han än tar för sig…

Nu sista stunden med programmet CSI och sen sängen, det är en dag i morgon igen och då är det gruvan som vanligt!!!

Här igen…

Fick mig åter igen ett stort skratt… Sprang tillbaks till soffan för jag han inte färdigt i reklampausen. Där framför tv låg Thomas och gjorde några övningar han fått från sin sjukgymnast, såg mest ut som en klubbsäl som hade fått magknip tycker jag… Fast jag försökte in i det längsta att inte börja fnittra allt för högt, vill ju inte såra hans ego och tron om ett 6-pack på magen nu tills semestern!!! :roll:

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.