Knatar runt lite…

Status hall: Nada, zipp zero nada!

Näe, vi lever fortfarande i ett stort förråd, där det är möbler hej vilt blandat med kläder, skor och andra bra att ha saker i en garderob. Allt detta tillsammans med tre killar som faktiskt inte bry sig direkt om att det ser ut som hej kom och hjälp. Så man kan säga att mammarika står ensam om att heja fram lite ordning på gräddhyllan.

I dag åker i alla fall hela La Familia bort och då kan jag med glädje glömma mitt egna hem för en stund. Vi drar uppåt landet, inte längst upp nu, utan vi stannar väl efter si så där en och en halv timmes bilfärd. När vi väl är framme så ska jag bannemig krama om de där goa Jonsson/Björkarna för nu var det eeeeevigheter sedan vi sågs.

Så på lördag är det kalas i Motala där fina Jensen byggt bo. Julia firar ju sina 6 år och det vill vi ju verkligen inte missa att vara med om. Kul för kusinerna att kunna få leka lite, vem vet kanske till och med Bobo kommer vara med i leken en sväng!? Det hinner ju hända massor när man inte har setts på si så där ”jättelääääänge”!

Nåväl, lite om vad som komma skall. Nu lite vad som varit, inte för att jag vill älta i det förflutna men det har ju hänt roliga sker också!

Liam hade ju utvecklingssamtal och efter det hade Liam en stolt mor, jag sträckte på mig och nästan skrek ut att ”det här är MIN son”. Mm, Liam fick härlig och varmt beröm om att han är duktig i att lära sig. Matten flyter på och läsningen har släpp så in i bomben.

Nu behövs bara lite finlir, så som att ta det lugnt när man skriver så att det blir fina bokstäver, samt att då inte ha för bråttom så Liam hinner skriva med små bokstäver och punkt!

Mm, sen så vad det gäller en annan så knallar jag här hemma. Väntar på att få gå till röntgen, det kommer ske nu på måndag. Känns skönt att det går framåt. Väntar på telefontid med läkaren senare nästa vecka och sen så blev jag visst längre sjukskriven. Så visst knatar jag på här hemma i all röra och inte kan jag göra något heller då det är massor som behövs göra när man är två…

Näe, om jag skulle gå och bädda sängen så ett rum ser någorlunda okej ut?!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.