Kortkommando!

Idag har mammarika varit i Stadsparken och tränat med lilla Stella. Mammarika har gått med en som håller på att utbilda sig till instruktör och jag då i min tur fick gå med Stella och lära mg små knep som kan va bra att ha då Stella är just Stella.

Vi tog Knut med oss upp med och han fick gå med någon annan. Kitty lånade även ut Dino, men Dino är en stark hund och då gick det inte så bra så han fick snällt sitta och titta på.

Men Stellas lilla hatobjekt Seppo vart med och det gick ju kanon, Stella till och med lät Seppo hälsa en aningens aning… Inte mycket men det går framåt och en dag är de säkert kompisar precis som Knut och Stella.

När mammarika säger att hon har varit i Stadsparken och tränat sitt lilla monster tror en del att jag menade maken… I och för sig ligger det lite i att jag träna maken med på att lyda och mammarika tycker allt att det går framåt även för han. Som idag då jag inte kunde bära på mini handväska så gjorde jag kortkommando som jag har övat in på maken att veta vad det ska betyda. Det funkade kanoners idag och till och med utan en liten godisbit, det går framåt för Stella och Thomas!

Efter en helt fantastisk förmiddag i Stadsparken med sol, barn, gubbe och en jädrans massa hundar åkte vi till Willy Wonaks fabrik och inhandlade en god hallonpaj med vaniljsås som vi sedan smaskade i oss hemma på gräddhyllan med Familjen Ojala/Haugen… Kan ju inte bli bättre söndag.

Ja, sen har det varit gräddhyllan hela dagen lång. De små har mammarika knappt sett då de har varit ute och lekt med kompisar. Så gött när det är varmare ute och så gött när de är lite mer självgående. Blöjbyte är långt borta för mammarika.

Nu är det lite päs i soffan innan ögonen ska släckas ner för dagen…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.