Krökta näshår!

Mammarika är ju lite kär i dammsugaren, inget att hymla om längre. Så när mammarika insåg att hallen åter igen är bombarderad med sand, sand, sand och åter sand tog mammarika fram Fido och drog några varv.

Fick för mig att Thomas som hade lånat Fido en sekund efter att ha borrat råkat suga upp en stor skitkorv eller ett kadaver för det luktade ju illa så näshåren krökte sig efter att jag dammsugit hallen.

För säkerhetskull kollade mammarika av barnen så de inte behövde börja med blöja igen, men där vart det både luktfritt och rent.

Jaha, ut i köket och där det luktade än värre, så nu kröktes inte bara näshåren utan ögonen tårade sig… ”Halla, Thomas är det du som fiser eller?”

Nepp, det vart det inte enligt han. Så mammarika gick ut på balkongen för att dra in lite frisk lukt och vad är det jag upptäcker.

Jo, någon bonde har fått för sig att det var dags att gödsla med grispiss eller om det är hösnsskit. Illa luktar det i alla fall, så illa att balkongen åkte igen med en smäll och mammarika ulkade några gången innan hon kunde dra in lite luft med näsan igen.

Ja, så är det att bo på gräddhyllan… Man få dras med skit här med helt enkelt!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Krökta näshår!

  1. Outi skriver:

    Lite skit rensar näsan…eller magen var det kanske =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.