Kvalitetstid!

En helg utan nät och jag har överlevt. Nej, jag har inte varit i paradiset, jag har varit hemma på gräddhyllan och vårt internetnät var nere och det heeela helgen!

Men inte har jag deppat för det inte. Nej, snarare tvärt om då jag har fått mycket gjort av andra karaktärer än surfning på nätet.

Jag hade ju äntligen min efterlängtade tjejfest här hemma på gräddhyllan. Utan make och barn, bara Stella och hennes små bäbisar fick stanna kvar.

Det som fick ändras i planeringen var dock utgången efter vår lilla tjejförfest. Jag har åter igen åkt på någon konstig grej (inflammation) i knät och är nu halt och lytt. Men vad gjorde det när jag har helt underbara väninnor som hellre stannade här hela kvällen och en bit in  på natten i stället för att fara ner och göra stan osäker….

Så vi hade en fantastiskt rolig och trevlig kväll här på gräddhyllan med god mat, dryck och många skratt. Kvällen fyllde våra magar med ”Tapas” alltså en salig blandning av det mest goda man kan tänka sig!!!!

Så idag vart jag fortfarande glad över alla mågottsrkatt från igår! Det är livskvalitet det. Och efter lunchen så kom äntligen mina favvokillar hem efter en hel grabbhelg i paradiset och den helt underbart fina natur som finns där.

Alexander hade ju också följt med, så Liam och Noel var mycket glada över att bästisen följt med. De har haft mys med massor av godis fick jag höra och massor av luft då de har varit i skogen och röjt lite var stans… Bra jobbat av dessa grabbar. Men den som nog mest hade uppskattat vistelsen den har helgen på torpet var nog ändå Seppo som absolut inte ville stanna hemma hos oss på gräddhyllan!!!

hämta (1)

Tack fina vänner och tack fina Outi för att du hjälpt mig i helgen då jag varit/är invalid just nu!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.