Lager 157

Då har jag invigt Lager 157 för mig och barnen, alltså den butiken som nu finns i Jönköping. Har väl i och för sig funnits där länge nu, men jag har inte haft tid eller kanske för den delen inte ens tänkt tanken att åka dit när jag behövt inhandla något viktigt.

Funk mössaSom idag, då vart det en himla massa viktiga saker som vart tvungen att inhandlas. Dock inte till mig, jag betalade, blev fattigare men två varma och glada killar på köpet i stället.

funk vantarLiam och Noel fick 3 par vantar inför vintern, billigt tycker jag då man fick köpa 3 för 100 kronor. De fick var sin mössa också från Lager 157, 3 mössor för 100 kronor och jag resonerar så att det kan vara bra att ha en extra möss som kan tas fram i nödfall. Utöver det behövde Liam vinterbyxor, vilket vi fann där också och till ett bra pris som 300 kronor. Noel i sin tur behövde en vinterjacka och visst fanns det en där som föll Noel i smaken och även den till ett pris för 300 kronor.

Vi slutade inte där, för vi gick vidare till affären mitt emot som då var Stadium Outlet och hittade nya gymnastikskor till Liam, då hans fötter har växt och nu behövs det för gymnastiken har ju flyttat in i gympasalen. Sen hade inte Liam heller några vinterskor och i dag kom ju snön, så där hittade vi också ett par skor som han gillade och detta tillsammans slutade på 700 kronor, det tycker jag vart helt överkomligt.

99971_sv_storefront_0Sen ville ju Liam och Noel så gärna köpa ett par nya svarta Adidasbyxor med vita ränder, då de inte har några av den sorten och det är visst den sorten som gäller om man ska vara inne. Men mammarika sa att pengarna började sina, men då kom de med förslaget att de kunde betala sina byxor själva om de hittade några. Så vi for vidare till Intersport och såklart fanns det de byxorna där (det visste jag ju hela tiden, men det sa jag inte till dem). Men snäll mammarika som jag är, så fick Noel och Liam en deal av mig och det var att de skulle betala hälften av byxorna och de byxorna är dyra (enligt mig då alltså) för de kostade 400 kronor styck. Men de blev superglada över att de dels fick köpa dem och sen att jag betalde hälften…

Vad gör man inte för sina två finaste lillkillar?!

Men nu är det slut på shoppandet, för nu är det EBB i kassan!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.