Längtar!

Idag efter att maken hade gjort värsta frullen till familjen väckte han mig med ett leende. Skönt att sätta sig vid ett dukat bord och framför allt med hela familjen mitt i veckan.

Efter frullen slapp jag disken och allt annat som hör till. Så barnen och jag gjorde oss fina för att åka till söta Anna i Norrahammar och fira av både Lukas och Noel. Maken passade på att vila hela dagen lång, ingen som störde mer än Stella som ville gå ut på en liten kisserunda då och då.

 

Framåt eftermiddagen tackade jag och barnen för oss och tog bilen hem till gräddhyllan för att lämna över bilen till Thomas som i sin tur skulle hämta Pepe för att åka till Ikea och köpa säng till Pascal. Efter det passade de även på att gå en liten promenad och tjöta killsnack antar jag. Tror killar är värre än tjejer när det gäller snack, ja så är det!!? Eller??!!?!

 

 

 

Nåväl, Noel fick en kompis på besök så jag vart mestadels allena framför tv:n och stryktvätten som hägrade i soffan. Så den tog slut och när den väl gjorde det så kom maken lagom hem. Undra om han kände på sig att jag skulle vara klar lagom till hemkomsten?! I alla fall så slapp han ju tvätten även den här gången…

 

Har fått lite göra om glöd i skallen igen… Nu är jag sugen på att byta ut tavlor, inte för jag vet vad jag vill ha än. Men lite nya motiv skadar inte och sen skulle det ju så klart vara kul med lite göra om barnens rum också, tapeterna ser för allskrämliga ut hos båda två.

Undra hur jag ska lyckat få med mig kärleken på det här?! Blir väl till att ta till sig sin kvinnliga list igen… Att de alltid går på den lätta, hehehe…

I morgon bär det äntligen av till paradiset. Det ska bli så skönt, slippa alla ljud på gräddhyllan för att hamna i totalt mörker på kvällen och små djur som piper, skäller eller flåsar runtomkring en där nere. Får ju även med oss en passagerare till i bilen, Knut vart sugen på att komma ut i skogen och rasta av sig några dagar med Stella, det är bra det.

Sen så är ju Seppo, Outi och Alexander redan där och tar emot oss med värme, me like. Tommy Boy fick stanna hemma och jobba, någon måste ju göra det med. Outi har ju tur som kan jobba mobilt ibland.

Ja hopp, det var väl Allers för idag….

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.