Lycka!

Vi är glada här på gräddhyllan, alla fyra människor och alla ludna fyrbenta, då vi har äran att få tillökning i vår familj. Ser fram mot att få ha till låns en alldeles underbar liten människa, att få lära känna och älska ett barn till.

vaggord-lycka-ar-att-kunna-le-genom-tarar.jpg

Liam och Noel är väldigt förväntansfulla och frågar hela tiden när han kommer. Vi hoppas att det ska bli så snart, då alla längtar.

Thomas håller på för fullt med att fixa till väggen till rummet och idag satte han in dörren. Så ett steg närmare till färdigt rum. Härligt det ska bli att bli av med en byggarbetsplats här hemma. Det dammar ju hur mycket som helst och inte är det någon idé att städa allt för mycket då det är näst intill ogjort…

godisI morgon är det torsdag och då är det sista arbetsdagen i gruvan för den här veckan, det ska bli skönt att få ta helg. Påskgodiset har jag redan ätit så det räcker och mer där till, då chefen kom med ett gigantiskt stort godisägg (stor låda, säkert 5kg) till oss alla i gruppen, vi är ju inte mer än sex personal, så det finns som sagt var. Kan liksom inte sluta att ta handen i burken när jag är inne på kontoret, så det bästa är att hålla sig från kontoret så mycket det bara går.

Tur att jag tog tag i att träna igår, för nu hinner jag nog inte till gymmet mer den här veckan…

Nu är det hög tid att krypa till kojs, så godnatt alla där ute!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.