Mätt & Go!

Sicken dag det har varit idag! For ut till Eva och fikade med barnen, Eva hade slagit på stort och bjöd på glass, jordgubbar och grädde till allas glädje. Farbror Lasse var inte hemma och mina små kusiner var iväg på jobb. Men vi hade det trevligt vi fyra och satt i solen och njöt.

Efter det åkte jag hem men innan det stannade jag till vid Netto i Hovslätt. Vi gick inte och plockade till oss det vi skulle ha till middag för att sen gå och betala. När jag hade lassat upp allt på bandet och hon började slå in varorna så sa kassörskan till mig lite fint. Idag tar vi bara emot kontanter så du vet det… Öhh sa jag då kan jag inte handla för det har jag inte på mig. Ja, men du jag kan slå in det och så kan du lägga det här om du vill komma tillbaks senare å hämta och betala… Nej, det vill jag inte jag bor på andra sidan stan… Ja den affären gillar jag inte och de får ju inte direkt plus poäng när det sker något sådant här.

Men i alla fall så åkte vi hemåt och jag stannade till på Lidel här hemma på Ekhagen det gick ju bra det förutom att det tog lite längre tid. Hem sen och satte igång med lunchen för att sedan rusa till förskolan och ha utvecklingssamtal om Noel. Det gick ju hur bra som helst och jag blev så stolt och glad efter detta samtal så jag log hela vägen hem.

Noel var en så empatisk, glad, positiv, kompis, omtänksam, och projekt inspirerande liten goding. Det fanns inget att klaga över, hur glad blir man inte som mamma när man får höra detta?!?! Jätte glad!! Sen berättade hon att man blir så full i skratt av Noel för han vet inte om hur rolig han är och han älskar att klä ut sig och använder allt  möjligt, tjejkläder som kill kläder och i leken och har allt en mening. Noel visar de andra barnen och de uppskattar hans lek. Han är artig och talar alltid om att han har kommit och ser inte en fröken han går han fram och frågar: Har du sett att jag har kommit…  Ja det var skönt att höra allt detta så jag trippade på tårna hela vägen hem av glädje.

Sen gick vi hem och var på gården och lekte, grannbarnen kom ut och jag agerade lek tant i någon timme. Det var väldigt uppskattat för jag lärde de lite lekar som jag själv lekte när jag var lite… Vi gjorde bland annat, följa John, kasta gris och ett två stopp… Ja det var uppskattat av alla barnen att jag var med och lekte, jag tycket faktiskt att det var riktigt roligt själv att springa runt och larva mig lite.

Sen kom min kära make hem från Göteborg och då var det dags för mig att gå in och göra mig i ordning för att åka till piren och träffa mina arbetskamrater. Nu sitter jag mätt och go här och ska snart gå till sängs för i morgon ska jag upp och jobba igen. Efter jobb ska jag åka till Nässjö för att träffa Carina som kommer p besök till Sussis butik och då ska jag passa på att lämna av en massa kläder och dylikt som Carina ska ha till sin butik i Alvesta.

Japp det var en liten resumé om denna härliga soliga tisdag som har varit så kul och härlig!

Den som frågar framstår kanske som en dåre i fem minuter, medan den som aldrig gör det förblir en dåre resten av livet.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.