Maken som är på rymmen!!!

Tidig kväll och nu tycker jag det är dags för mammarika att ta lite helg, alltså lite lugn och ro i soffan.

Jag har verkligen förtjänat det då det har hållits igång hela dagen. Jag har fejat å städat så det skiner och luktar gott. Vet inte hur många maskinen tvätt som gått idag och det är fortfarande inte slut.

Sen har även Stella och Seppo (Seppo är på besök några dagar) fått en rejäl rengöring och det kan jag ju säga att hade de fått välja så hade de avstått. I alla fall om jag skulle gå efter deras miner och ögon. Tänk vad hundar kan göra med sina ögon, de ser ju ut som om hela världen har rasat…

Ja, sen kom ju Liam och Noel hem från skolan. Inte för att jag träffade de särskilt mycket då kompisarna hägrade mer än mammarika. Det är ju fredag så visst fick de gå iväg och leka…

Nope, nu är det soffläge och vänta in maken som är på rymmen!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.