Mellisen, scrapp & Ida(ho)!!!<3<3<3

Saknaden är stor hos mammarika nu, så stor att jag nästan längtar ihjäl mig till att på pussa och krama min lille Liam.

Men mammarika har läget under kontroll och lika så Outi. Hörde att bror Markus har haft en lekdag med Liam och Alexander då Outi och hennes mamma besökte Ullared. De har varit ute och lekt nästan hela dagen, det passar Liam perfekt att vara på torpet, synd bara att vi har så lite tid då det är plikter som kallar på helgerna.

Men vi tackar ju så klart Outi som förbarmar sig över Liam och tar med han ner till mitt älskade paradis. Ja, så klart att Tommy gör det med, fast som Liam säger… Tommy fiser så högt så hela världen vaknar J

Idag var jag med Noel på tennisen och det är så kul att titta på nu när han äntligen har börjat träffa bollen då det är en förutsättning att spela tennis. Inte bara det, han börjar greppa racket mer och mer rätt och det är då som han brukar träffa bollen.

Efter tennisen åkte vi förbi den förbjudna affären, konkurrenten till den vi så ofta brukar handla i men det vart det smidigaste då vi skulle upp till gräddhyllan och hämta med oss Stella. Ida och Stefan har Nore i helgen så kan inte berget komma till Muhammed och äta så får Muhammed komma till berget.

För nu tyckte mammarika att det var dags för henne att bjuda på lite lunch, så vi stannade till på den förbjudna affären och köpte det vi skulle laga när vi kom till Knivshult. Så det vart den godaste tacopajen på länge, massor av gottigotti.

Noel och Sebastian lekte nog hela eftermiddagen utan ett litet kiv, helt otroligt men de grabbarna kommer bra överens fast Noel brukar i och för sig ha lätt för att leka med alla… fast ibland mindre bra med sin storebror fast det räknas inte hehe…

Siri hade en kompis från sin skola så de lekte väl mest tjejlekar för mammarika såg de knappt under hela dagen. Ida och mammarika passade även på att ta sig lite alpluft genom att dra med oss de tre doggen på en promenad allra längst bort i Knivshult, det var gött det efter den goda maten som mammarika bjöd på.

Så tack kära Ida(ho) för en härlig eftermiddag med mig, Noel och lille ettriga Stella!!!!

Ja, sen var det time till att hämta hem maken vid 16 tiden nere från stan. Hem till gräddhyllan och då fick jag äntligen Thomas till att åka till Ikea och köpa mig en garderob så mammarika slipper ha sina kläder på golvet. Noel åkte med som suport till min lilla garderob. Så helt sonika vart mammarika helt allena med Stella.

Då åkte scrapbooking grejerna fram och så satte jag mig ner vid köksborde medans Stella efter en händelserik dag la sig i soffan och somnade som en liten, liten tandpetare… Kan inte säga stock då hon är så liten, så det får bli tandpetare.

Nu är det lite mys med Noel och maken i soffan för sen är det ju äntligen uttagningen till melodifestivalen, weeehhhaaaa

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.