Min lille skatt Noel fyller 9 år

hjärta

Min älskade lilla skatt, min lille egna pillepelle Noel fyller 9 år idag!

CIMG0243

Så som han har längtat efter den här dagen, så som han har oroat sig i veckan som varit över att vi skulle glömma bort att köpa present till han. En dag fann jag han stående på bänken i köket och gick igenom varenda hylla, frågade vad han gjorde och svaret var… Jag letar efter presenterna tills jag fyller år.

DSC_0086

Sa till Noel att då kan han leta vidare för han lär inte finna några där… Stora ögon tittade på mig och så sa han… Mamma, du ljuger väl?! För visst har Ni köpt present till mig???

DSC_0018

Däremot fann han ett kakfat i förgyllt guld som jag fått efter min mormor, den tog han fram och frågade om det var äkta guld. Rakt igenom sa jag!!! Men det trodde han inte på, smart grabb man har. Han frågade vart den kom ifrån och jag sa att jag fått den efter att hans gammelmormor somnat in.

DSC_0088

Då säger Noel till mig: Mamma, varför ha alla gamlingar så mycket guldsaker i sina hem?! Tja, vad svarar man på det?! Lika så när Noel sa häromdagen att hans kompis mamma och pappa måste vara jätte rika… Varför då undrade jag? Jo, mamma de har nämligen väldigt mycket vitt i sitt hem och då är man rik… Vem vet, det kanske är så?! Vi har inte så mycket vitt, så vi är väldigt fattiga!!!

DSC_0128

Hur som helst, Noel är 9 år idag och det har vi firat med att ställt klockan på 6:30 i morse för att gå upp och sjunga för han. Även där vart han orolig för att vi skulle sova för länge och han skulle hinna vakna innan oss och då inte kunna somna om… Tur var väl att vi gick upp så tidigt, för han sov och vart glatt överraskad (som alltid).

DSC_0216

Nu fick han äntligen en ny mobiltelefon, så himla glad över den. Han sa högt att han hade världens bästa mamma och pappa (underbart att höra, smälter som mamma). Sen fick han av Liam en blå och lite grön hoodtröja som han blev stormförälskad i och har haft på sig den hela dagen. Nu ligger den i tvätten och önskan var att jag skulle tvättat den till han i morgon, men det sa jag nej till… Han fick ju även en hoodtröja av mig och Thomas som jag sa att han kunde ha på sig i morgon, förmodligen var den inte lika cool som den Liam valt… Roliga de är de små!

DSC_0451

Nu ligger i alla fall födelsedagsbarnet i sängen och ska sova… Lång dag för liten gammal kille!!!

Älskar Dig Noel, du är alltid mammas lilla skatt

puss

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.