Normalt!

 

Wow, vad jag är Priviligerad! Idag när jag kom hem efter att varit på arbetet i åtta timmar och hämtat barnen på det så var jag trött, är nog fortfarande trött. Men vad glad jag blev och nu fattar jag hur mycket jag är priviligerad, maken hade slått på stort och gjort värsta röjet på kontoret.
Jag har gått och sneglat länge, länge på de där hemska dammtussarna i hörnet. Inte för att mammarika är lat och kan ta det själv, men nu har vi gjort en pakt och i den pakten innebär det att Thomas står för att det ser normalt ut på kontoret. Så nu inser jag att maken är bäst, jag är priviligerad!
Vad är normalt? Ja, för mammarika som inte gillar damm, smuts, papper, stök, möck och annat som kan störa sikten så är det normalt när det inte finns i närheten av mammarika.
Så idag när jag klev in här och skulle lägga av posten, massa papper till då vill säga så fick jag hjärtstopp!!! Va tusan, har jag kommit fel tänkte jag… Men insåg ganska snabbt att så inte var fallet utan att det var vårt lilla hem på gräddhyllan som hade blivit normalt.
Sen har mammarika blitt ännu mera ”Aloe Vera” fantast, efter att jag fick tvålen som en värdinnegåva så har jag använt den, det vill säga två gånger nu och jag känner redan att hyn har blivit bättre!! OCH NEJ, DET ÄR INTE BLUFF!!!  Liams läpp, den är som ny efter att använt den nya med bivax i förutom aloe vera, kan inte leva utan det nu har jag kommit på. Ska nog ta mig en extra slurk av drickan för jag har börjat nya idag, det gäller att förebygga!
Nu ska jag göra så det ser normalt ut i vårt kök här på gräddhyllan, det vill säga att mammarika ska plocka undan och rengöra lite efter att ha gött mina små barn som nu ligger i sängen och ska sussa så gott! Vill ju att allt ska vara klart då mitt favvo program börjar klockan 21:00 på kanal 9…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.