Oh, Tack!

Okej, tisdag den 11 januari och allting är bra. Gött, friskheten sitter i oss… peppar, peppar ta i trä, hit men någons skalle!!!

Två dagar på raken för barnen som de har tillbringat på skola respektive förskola och de älskar det. Ingen vill gå hem när jag kommer för att hämta hem dem. Trodde faktiskt att de hade saknat mammarika en skvätt, då vi har tillbringat så mycket tid över loven. Liksom att de har etsat sig fast vid mig, men ack där tog jag fel.

I dag har Outi, Tommy, Alexander och Zeppo tittat förbi. Outi hade köpt en liten grej till barnen, en överraskning. Så himla coola, fina, fräna och framför allt bra mössor hon hade fixat till dem. Det står deras namn på dem också med en text som ser ut som rinnande blod. Coolt tyckte både Liam och Noel.

Det tackar mammarika och pappa Thomas för, vi både bugar och bockar det varmaste för den här glada överraskningen. Så mammarika och Outi satte sig och tjötade lite skit, barnen lekte hej vilt och Tommy och Thomas åkte och spelade squash på racketcenter på Rosenlund.

Trodde att Thomas kulle kvida som vanligt och speciellt nu när han har liten inflammation i armen, men han såg riktigt nöjd ut… Kan ha berott på att han vann över Tommy boy, men jag är inte säker.

Idag när jag hämtade posten så var det ett brev till Liam och ett brev till Noel. Tur var väl att Liam fick ett idag för Noel fick ett brev igår med och det tyckte Liam var väldans orättvist. Men som sagt det vart ett till de var. Lite snopet sen för Liam när han öppnade brevet och insåg att det vart tomt, det fanns inte tillstymmelse till att finnas något i kuvertet.

Noel däremot hade turen att få något i sitt kuvert, det gjorde lite ont i den där avensjukenerven hos Liam men insåg snart att det ändå inte vart något roligt i brevet. Det var reklam om en Montessori skola, men det lägger vi ned. Vi är så nöjda med den kommunala skolan att vi kommer sätta in Noel i den tids nog när åldern är inne.

Men märkligt att göra reklam och sen glömma stoppa i informationen och ännu märkligare att de adressera brevet till barnen som ändå inte är myndiga och då inte ens har rätten till att bestämma om de ska välja ett annat alternativ…

Ja, ja nog tjatat om det. Värre är väl att den 51 åriga kvinnan är mördad, tur är väl att hon är hittad. Vad är det för löst folk som vi har ute i det fria här i Sverige egentligen? Blir ju mörkrädd även när det är ljust snart.

Lås in knäppgökarna, släng nyckeln och gå hem!

Har idag även beställt lite mer Aloe Vera snaps idag av fröken Susanne, det började sina i min lilla dunk.  Alltså om Ni inte har börjat än med det, så kan jag starkt rekommendera dessa produkter…

www.kroppsjalhalsa.dinstudio.se

Gå in där, där finns det lite gott och blandat!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Oh, Tack!

  1. Susanne Lundberg skriver:

    Tack kära mammarika för att jag får synas här på din blogg. KRAM! Susanne Aloe. :P

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.