Otäckt!

Brr… sicket skitväder det har varit idag. Mest åska hela dagen lång. Skurar som fått mig att fundera på om det är ett stort ända hål där uppe som har varit fyllt med vatten?!

Inte bara åska från Tor med sin hammare, utan det vart stridsplan som åkt över Jönet med dundrande fart och ljudknallarna har ekat här uppe på gräddhyllan hela förmiddagen. Dessvärre vart ju vädret skit så inte kunde man se de snabba planen som åkt fram och tillbaks för alla moln och dimma. Ja, det vart allt lite otäckt.

hämtaOch på tal om otäckt!!! På onsdag blir det nog allt lite otäckt på jobbet. För första gången i mitt korta liv ska jag hålla utbildning i Magna Cura åt min chef. Jag har då aldrig gjort det innan, alltså hållit utbildning för helt främmande människor. Så det blir ju en helt ny erfarenhet och det som är lite otäckt är att chefen tycker jag är så bra på det… Upp till bevis, inte alls nervigt!? Eller JO!

Ja, men någon stans måste jag ju börja för fler utbildningar ska jag visst ha. Nästa gång blir det i en datasal så jag kan visa de det praktiska i att journalanteckna. På onsdag ska jag bara prata om lagar och förhållningssätt och hur, när och vart man ska journalföra. Det är inte lite att hålla reda på, måtte jag inte få tunghäfta, brr…

hämta (1)Men i morgon är det tisdag och då är det Ryhov hela förmiddagen för att sedan avsluta med att åka ner till torpet över eftermiddagen så att Thomas och pappa kan börja montera ner växthuset som vi ska flytta över till oss när alla rutor är borta. Tur är att det inte ligger allt för långt bort från torpet, utan bara några gårdar bort.

Så därför har jag sagt till att vädergudarna ska vara på den snälla sidan och ge oss sol och ger de os inte sol så ska de definitivt inte ge oss regn. Mulet och kallt kan det vara, bara det inte droppa som i dag!

Näe, nu till sängen. Är lite trött efter att jobbat kvällen.

Sov gott där ute!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.