Pengar, pengar och pengar…

snöflingaSitter här och fundera om jag kommer bli något rikare efter dagen!? Ska ju in på lönesamtal idag med min gamle chef och det är väl då dommen kommer. Bra eller dålig?

Näe, så illa är det väl inte. Men jag tycker nog allt de där lönesamtalen är lite meningslösa för den lilla pott som finns bruka delas upp jämt mellan oss och inte är den stor heller ju. Men för formaliteten så ska vi ju gå dit och sätta oss och tala om våra talanger.

kalasHelgen gick ju fort och det brukar det ju göra när man har kul. Har nu firat Patriks 50-årsdag med 130 andra gäster. Det var ett fint, roligt och stort galej. det snålades inte på gotterierna heller. Så alla blev vi måtta, goa och lite dansvänliga under fötterna då det var live-musik och härlig underhållning hela förkvällen.

Sen där vid 23-tiden kom då ungdomarna när portarna öppnades in till Sliver för allmänheten. Herre jösses, har jag blivit gammal eller är det bara så att det har blivit yngre människor?! Vill helt inte veta svaret!!!

Idag snöar det och idag ska jag åter igen dra mig till gruvan för att jobba kväll. Helt okej faktiskt för då har jag fått lite undanröjt här hemma innan utan att bli störd av vare sig make eller kidsen och alla vänner som bruka hålla till här.

Inser dock att det borde göras ett större röj på barnens rum då de inte kan hålla efter det som mammarika önskar (och NEJ, jag har inte höga krav) för det förfaller. Vill också att vi snart ska sätta fart med Liams rum så att vi blir klara med våra projekt och det blir fint även inne hos Liam.

lön

Undra bara vart vi ska ta tiden ifrån, det är ju liksom mycket nu de två-tre första månaderna här på det nya året. I helgen är det kalas för Kayliegh och sen jobb, möhippa, bröllop och jobb i vartannat.

Nähä, det är väl dags att göra sig snygg så jag kan visa mig ute… Kanske pluspoäng på lönen om man ser proper ut?!

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.