Pyttelite…

Lång dag men massor av skratt!

Ja, det är vad som hänt idag och varit.

Idag har vi haft heldagskonferans och när man inte är van vid att mest sitta still hela tiden tar den nog mer på än en att hålla igång och ränna både hit och dit. Men jag visste ju att efter denna dag väntade något jag sett fram mot länge….

En härlig AW men mina underbara kollegor och en före detta, som vi saknar så…

Så vi hade ju bokat bord på ”Strand” och för min del vart det nog första gången förutom för några år sedan då jag, Eva, Catharina skulle gå på rockfest. Sicken fest!?!?!

Värsta hårdrocksfesten med headbängande killar med finnar på kinderna och smörigt stripigt hår. Det var tid att gå när en liten spoling med tajta jeans frågade Eva om inte mormor hade gått fel…

Så där vart vi i alla fall idag och det hade verkligen blivit till det bättre. Stor skillnad på folk, för i kväll vart det ju jag som vart bland de yngre (skön känsla, ända till IdaHo kom och tog bort den då hon satt vid bordet snett över).

Det var ett mer städat och något äldre tillhåll vilket passade oss perfekt då vi alla vart lite trötta och ville njuta av lite tjöt till en kall eller två…

Inser även att snart är sommaren här och då ska jag vara ledig. Inte många veckor kvar, härligt!!!

Saknar också mina vänner som nu sitter i ett somrigt Turkiet!!! Eva, Kicki, Sussi, Catharina och Carina kommer ju säkert hem bruna som pepparkakor och en annan kommer se ut som en blekt bamyl bredvid dem?!

I morgon har jag pyttelite jobb sen flexar jag ut. För att sedan ha semester på söndag. Kan ju inte bli bättre avslut den här veckan!

Natti natt alla godingar!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.