Robinson & en hope med strumpor!

 

Jaha, då satt man där igen bänkad på soffan för åter igen titta på Robinson och som alltid blir jag irriterad på den där lömska Jimmy och Anders. De två skulle ha åkt ut för länge sedan om de inte hade gjort massa pakter för inte har de bidragit i tävlingar och det verka vara Caribiens lataste män… Eller män?? Nej, jag vet inte vad jag ska kalla dem för män är de inte…
Thomas har vikt tvätt i pauserna och jag har parat ihop strumpor. Har börjat med något nytt och lagt alla omaka par i en påse så tittar jag i den efter en månad eller så och vips så har man 10-15 par igen, som en lite trolleri påse med nya strumpor och som grädde på moset är det ju gratisstrumpor då heheh…
Sen börjar jag fundera starkt på om jag och Noel kommer ta oss till Ryhov för så som det snöar och det tar ju aldrig slut så lär vi väl bli insnöade här på den fina Gräddhyllan på Ekhagen. För väl ta snowracern och dra Noel i värsta fall för nu vill jag veta om den där magnetkulan är kvar eller inte imagen…
Väntar varje dag på att få den där tiden för en OP på Noel för att få bukt med Noels stora tonsiller en gång för alla. Sen har jag fått för mig att hans astma kommer att ebba ut och att tonsillerna har gjort han så slemmig och rosslig som han är nästan hela tiden. För även det har jag läst om på nätet och jag är så glad för den informations källa som flödar på nätet, är ju nästan en lite mini doktor här hemma nu.
Näpp, nu drar maken i mig och säger att det är sängen som gäller, hoppas han menar att vi ska sova för jag är trött…. Moohhaaa
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.