Makar, kan inte leva utan dem…

Idag har mammarika och Noel varit och röntgat Noels mage och vad jag förstod så skulle det inte vara någon kula kvar i lilla magen. Fick ju egentligen inte något riktigt svar för jag fick inte prata med en läkare utan det var röntgen sjuksköterskan som kom och sa att vi kunde få åka hem. Men envis som jag är sa jag till henne att då måste det betyda att kulan är borta och Ni inte såg något… Fick en ”njaanade” svar och sa om det skulle vara något så får vi ett brev hem. Men jag fortsatte och kontrade med då ”Men då såg Ni inte någon kula?” Nej sa hon vid ett tillfälle så jag antar att det inte är någon kula utan den har kommit ut någon gång då vi inte han se nr två..

Men på vågen dit när Noel och mammarika skulle åka blev mammarika lite smått irriterad på pappa Thomas. I lite över två veckor har jag påpekat för pappa Thomas att spolarvätskan är slut och detta har mammarika upptäckt de två gånger mammarika fått åka med pappa Thomas hem från jobbet.
Varje gång (två gånger och några gånger här hemma som jag påmint utöver när jag åkt med) har pappa Thomas sagt att detta ska jag fixa direkt… Men som sagt när mammarika och Noel satte sig för att åka till Ryhov så upptäckte jag till min fasa att nu var det torka och då menar jag kruktorrt, det fanns inte en droppe och vad händer när vi åker…
…Jo, vindrutorkan blir totalt nedgrisad av några lastbilar och jag såg inte mycket för när jag då trodde glatt att någon (någon=pappa Thomas) hade fyllt på spolarvätska som utlovat inte skulle vara några problem att spruta till och vindrutetorkarna for över rutan då det blev svart inne i bilen efter att allt var totalt ut smetat på rutan.
Det var då mammarika fick räkna till 100 och tänka positiva tankar för att inte börja koka i bilen, vilket jag inte vill bli… Men visst har mammarika rätt till att bli lite smått irriterad över min nonchalanta make som hela tiden skjuter upp det tills i morgon då morgen plötsligt betyder att det är mammarika som får göra det den gången hon blir tilldelad den silvriga bilen…?!?!
Mm, så kan de var, tur var att allt annat har gått bra diag så jag inte behövt puttra upp den där kokande grytan inom mig igen!
Efter Ryhov med Noel stannade Noel och jag till på Mc Donalds för att inta en liten lätt lunch innan vi hämtade upp Liam som har tillbringat förmiddagen på förskolan. Efter det var det lagom att åka ut till Anna, Linn och Lukas för att vara där och umgås någon timme innan jag åter igen fick hoppa in i bilen för att denna gång ta oss till pappa Thomas jobb.
Dagen hos Anna var kul men dock kall, ja det var så kallt att jag började frysa ända in till märgen och det resulterade i att till slut satt Anna och jag med var sin fleece morgon rock på oss och halsdukar med massa stearinljus tända på bordet och en varm kopp kaffe… Brrr, en varm dusch var det första jag fick ta när jag kom hem innan i kväll för att få upp ångan och temperaturen…
Ja, jag han ju med en kaffe hos Kamilla innan Ryhov och efter att jag lämnat av Liam på förskolan. Så Noel och Noah lekte och Kamilla hade bakat pepparkakor så att vi dricker julmust hos oss ända fram till påsk för att få slut på alla pallar med julmust som Thomas har beställt för mycket av på sitt jobb tycker jag inte alls är märkligt längre… Nej, pepparkaksbak i slutet av januari är nog allt lite tokigare hehe
Nu sitter jag här och ska snart äta lite kvällsmat tillsammans med maken som faktiskt fick veta att det inte fanns någon spolarvätska kvar i bilen fast på ett lugnt sätt. Och det resulterade i att ”jag vet att jag skulle gjort det men när”… Mmm NÄR??? Svaret från mig var: NÄR DU ÄR UTE OCH KÖR BILEN”!!! Det tycket maken var ett bra svar för det låg ju något idet… Men nu är det begravet och utagerat så inte några onda tankar mer från mammarika inte!
Att byta make är bara att byta problem.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.