Så spännande dag det var igår!!!

En och en halv liter på en dag…

Ja, det är vad vi har fått ihop när det gäller kantareller! Inte illa när jag och Outi knappt varit i skogen alls länge.

Blir ju så glad över att jag väl ringde till vårdcentralen och fick komma till sjukgymnasten förra veckan och ta reda på vad det var för fel på mitt knä. Blev ju rädd att jag skulle missa alla svampturer. Inte helt okej än i knäet, men ack så mycket bättre. Så det gäller ju att göra mina små övninar jag fick och se glad ut.

Liam har nu haft sin korsett i en vecka och äntligen börjar det gå bra för han. Är så stolt över Liam som faktiskt har på sig den så mycket som  man ska. Nätterna har blivit så mycket bättre och han har inte vaknat mera över att det gör så ont. Så mammarika är lite lättad över den positiva utvecklingen som skett här i veckan som varit.

Midsommaren var ju som förvängtad som alla andra midsommrar, sol, regn, sol och lite mer regn igen. För om det inte hade varit regn med, så vetti tusan om det skulle kallats midsommar.

Inser att jag tagit semester från bloggen. Har helt enkelt glömt bort att det stått den dator här inne i tvrummet och väntat på att få bli fingerrörd av mammarika. Men nu när det började regna ute och jag inte kommit på vad jag skulle göra här inne så hamnade jag ju framför den lilla orörda datorn.

Vi tog alla en lång sovmorgon idag. Frukosten intog vi runt halv elva på förmiddagen. Själv vart jag supertrött efter en lång dag borta från torpet. Jag, Outi och Stella vart ju ute på äventyr… Stella har nu fått träffa sin lilla pojkvänn för stunden. Och… Har allt gått bra så väntas det nu valpar om si så där tre månader… Så spännande, så kul och så roligt!!!!

Näe, nu ska jag sätta på en tvätt och njuta av dagen…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Så spännande dag det var igår!!!

  1. Anne skriver:

    Tur att det är ngn som påminner dig om bloggen då kram :good:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.