SKIT!

Yheck…

4548309488_520bf9e022

Vad är det här med hundägare som älskar sina hundar och glömmer det som kommer ut ur dem?!?!

Och nu menar jag alla hundägare i alla åldrar (utan min familj då) som inte har lärt sig ta upp bajset.

Bara för att en hund bajsar i en snöstorm innebär det inte att bajset är borta när det blir tö. vad tusan gick de i skolan? Eller kommer de från en annan planet?!

hundbajsDet är så äckligt och tråkigt att gå på promenad när det töar ute. För det ligger en hög skit vart annats steg. Inte för att det är fräscha skitar heller (nyskitna bajshögar menar jag då) för de är ju så utsmetade äckliga att jag har svårt att hitta ord för det (och ändå blir det en hel blogg och skit, bajs, brun sörja).

Så det är något jag vill göra Er hundägare uppmärksamma på att både små och stora hundar skiter vare sig NI vill eller inte och det med BASTA!!! Ta ansvar och det NU!

Förövrigt är väl livet rätt gött just nu. Friska barn, skola, jobb, kärlek och ett gott liv. Jag jobbar kväll idag igen så mina tre favvokillar har jag inte träffat mycket av, men i morgon är jag ledig har då lite kvalitetstid efter skollan med Liam och Noel.

Om de nu inte har glömt sin mamma vill säga, det är nämligen mycket annat som fyller deras tid som de har efter alla läxor och träningar. Kompisar står högt på listan, vilket är viktigt så klart. Sen är det kolla på när andra har spelat in sig själv när de spelar Mindcraft och lagt ut på youtube (hur nu det kan vara så himla kul då?)

förintelsenI söndags var i alla fall Thomas på sitt första möte med team Rynkeby som ska cykla för barncancerfonden. Kul för Thomas att få vara med om en sådan upplevelse. Än skojigare blir det nog på resan hem då några skulle bila hem (Thomas med) och ta en annan rutt hem för att stanna till och titta på alla hemska förintelselägre som finns kvar efter den grymma Hitler tiden.

Så kul ur den meningen att få se det och bevara minnena från de som inte överlevde den grymma tortyr de fick uppleva. Men så klart blir det ju en allvarlig hemresa men ett minne för livet. Önskade allt att jag kunde packa ner mig i packboxen på motorcykeln jag med…

Nej, nu blir det till att slöa lite till för mammarika innan det bär av till gruvan!!!

kram

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.