Bara en kvinna se att det behövs göra.

Kallt, mörkt och en gnutta trötthet. Det är vad som råder på gräddhyllan idag. Kan bero på att dagen mest har innehållit morgonrock på och grus i ögonen!? Hur som helst så är helgen snart över och gruvarbete väntar.

Tror nog att jag har lyckats med att få i gång gubben det här året. Utan att behöva slita mitt hår i stycken så har han gått med på att städa nästan hela lördagen. Kan i och för sig också berott på hans dåliga samvete (för det tror jag han har) som kommit fram. Gubben har inte varit direkt behjälplig när det gäller hemmet den senaste tiden.

dörrJa, jag menar inte de sista veckorna utan snarare de sista 6 månaderna. Så därför tror jag han inte hade någon ”laglig” ursäkt för att slippa undan igår. Jag fick så mycket pli på han att han åkte och köpte en dörr till Noels rum. Den dörren som jag tjatat om i si så där 1 år nu. Inte illa av mammarika. Kanske av allt tjatande på gubben som gjort mig så trött?!

Ja, mammarika har inte suttit på röven i helgen heller inte. Nej, det har varit massor uppgifter som jag utfört. Sådan saker som inte direkt syns men som måste göras och förmodligen lär väl bara en kvinna se att det behövs göra.

Nähä… Om jag skulle ta tag i lite annat som ligger och väntar på att bli gjort, nu när man ändå har farten uppe…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.