Skrattat mig till tårar…

 

Tja , om jag var trött i går så är jag totalt urlakad i skallen idag… Inte ett rätt eller det kanske är så att allt är rätt?!?!
Här sitter jag i alla fall och lyssnar på ” The Lions Sleeps Tonight” och den är lika bra nu kom jag på som jag tyckte den var tidigt 90- tal eller sent 80- tal… Måste ju har lite musik då jag snart ska ge mig på tvätthögen som har blivit till en stor, stor hög.
Har av trötthet i skallen fått några skratt på jobbet idag så tårarna kom för så kan det visst bli om man skrattar åt allt och ingenting. Men jag var inte ensam om det idag för det var två andra som i mitt sällskap pressade fram några tårar i våra konversationer.
Men nu är jag hemma men ett tag fick jag för mig att jag inte skulle komma hem, ja det kändes mer så för dagen har varit lång. Men efter jobbet for jag till förskolan och hämtade hem Liam och Noel. Men innan vi intog vår borg åkte jag med barnen till A6 för att inhandla lite skor och bland annat gummistövlar då för det ska visst regna har vädergudarna bestämt.
Men en sak som jag är rätt säker på det är att jag inte ska besöka skopunkten på väldigt, väldigt länge. Inte för att det inte finns skor men för att de var totalt värdelösa på att hjälpa till och skor hade de men de visste inte om det fanns i barnens storlek. De gick med en skyllt på sig där det stod: ”vill Du ha hjälp, fråga mig” och det gjorde jag men fick jag någon hjälp… NEJ!!!! Så då skiter jag i den affären och gynnar någon annan. Vem vet jag kanske ger mig ut i morgon igen med barnen på skojakt till dem?!?
Ja då är tisdagen snart slut och jag väntar på att mitt favvo program ska börja så att jag sedan kan gå och lägga mig. Tror jag kommer sova bättre i natt då min förkylning faktiskt har blivit något bättre… Ja, jag hade visst sovit lite hårdare i tidigt i morse och gjort något läte (hur något så vackert som jag kan göra det vet jag inte) men enligt Thomas så hade jag visst gjort det och det betyder ju då att jag sovit… Släpper täppan så kanske jag sluta låta och låter alla sova!?!?!
Ja, det var väl lite kort om dagen då. Regn har det varit med och inte var det så kul när man måste gå ute, tur är att jag har paraply på kontoret så jag slapp bli totalt dyblöt. I morgon hoppas jag dock på bättre väder men det bästa av allt jag är ledig så jag hinner göra lite nytta…
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.