Sockerdagen på Gräddhyllan!

Oh, sicken socker dag det har varit idag. Hela dagen och förmodligen hela kvällen fram till 00:00 då sockerdagen är över.  Inte för att jag har ätit socker i den bemärkelsen och inte heller mina tre favvo killar.

 

Nej, sockerdagen är just för att idag har vi varit gifta 6 år och sex är ju ”Socker”.

För 6 år sedan var Liam kommen och Noel låg i magen. Kan inte fatta att det gått så fort, tycker inte alls det var länge sen vi stod där på tingsrätten och sa ja till varandra.

I år hade vi slagit på stort båda två och firade med en paket, inte illa det. Jag köpte en piké från GANT och Thomas har köpt en ny kontorsstol till mig. Så praktisk man har blivit med åren, inte några sockersöta hjärtan i choklad eller något som glimmar. Nej, nu är det saker som vi behöver, det måtte väl ändå betyda vuxenlivet eller?!

I alla fall vart jag glad och det såg ut som om även maken blev glad. Var lite rädd ett tag att han inte skulle gilla färgen då det jag valde en färg som förmodligen inte Thomas skulle valt själv. Dock inte rosa för det vet jag att han hade vägrat att ta på sig.

Ja, det räcker inte där med firandet av vår sockerdag. Nej vi tog oss friheten att lyxa till dem med mat från ”Gamla Wok”, det var gott, mättande och mycket.

Så min kära make, 6 år till kommer gå lika fort som dessa 6 år är jag rädd för. Vill ju inte missa en sekund med Dig, så när vi inte ses finns Du i mitt hjärta!

Älskar Dig Thomas Jonsson

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Sockerdagen på Gräddhyllan!

  1. tompa skriver:

    Tack älskling för de här 6 underbara åren, ser fram mot nästa ”sex”
    Puss på dig….
    :P

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.