Sömnlöst!

Sovit som en kratta i natt, ja inte bara jag visst utan maken min med. Jag kan ursäkta min dåliga nattsömn med att jag har fått ont i halsen och ont i knät vaknade jag av. Inte för att jag gjort något galet med knät, känns liksom lite som wannabe ”maken” som haft ont och problem.

Det som sen gjorde att jag inte kunde sova framåt småtimmarna var Thomas fel. I och med förkylning och ont i halsen så blir man ju gärna lätt lite svullen i skallen som sen resulterar i att man kanske drar några små stockar i sömnen.

Det fick jag inte göra, för hur jag än låg lät jag en aning (alltså bara en liten, liten, liten aning) och då var Thomas där och puttade på mig. Till slut vågade jag inte somna om för då visste jag att jag skulle bli väkt lika fort som jag somnat… Det är jobbigt det!

 

Sen vid halv sju var det dags att kliva upp för att köra Thomas till gruvan. Idag behövde jag The Car då vi (jag å barnen) vart utbjudna i skogen, närmare bestämt Knivshult. Så där åt vi både frulle och lunch innan vi for hem och intog soffan och högläsning av Liam från boken ”Olas Bok”.

Tick, tack klockan blev strax innan fyra på eftermiddagen. Maken slutar fyra och jag skulle handla in lite provianter så vi klarar oss några dagar till här hemma på gräddhyllan. Liam och Noel stannade hemma och käkade lite frukt och körsbärstomater och passade Stella under tiden. Lika skönt de å inte ha med de rastlösa själarna i affären ändå. Fick en stund för mig själv helt enkelt, undra om matinköp räknas som Egentid?!?!

Nåväl, nu ska jag i alla fall ha lite Egentid i sängen med min bok som håller på att bli riktigt spännande…

Ha det så gott ute i det milda men dock så blåsiga vinterväder!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.