Spendera tid tillsammans…

Nu råder tystnaden i hemmets vrå. Barnen sover, maken är på arbetet och hundarna är rastade för natten.

höstlöv1Funderar lite på hösten kommer att se ut. Vad kommer den bringa oss för roligheter? Jag vet att jag har något kul att se fram mot i oktober med gruvan (mitt arbete alltså). Hela bst (alla team) åker till Göteborg för att ha det gött, roligt och framför allt avslappnat från allt gruvarbete. Vi kommer att titta på någon 80-tals show med middag, sova på hotel och umgås. Det ser jag verkligen fram mot.

Har ju även 2 födelsedagar att fira i oktober. Noel fyller ju tvåsiffrigt och Alex fyller 15, så lite firande av barn innebär ju att jag har något mer att se fram mot.

far-karlekJag önskar att jag hade något att se fram mot som jag och kära maken kunde göra, något utan barn och hundar, något som bara vi kunde göra. Sist vi gjorde det åkte vi ju till Stenungsbaden Spa och spenderade en helg där med massor av avslappnande aktiviteter, god mat och bara VI.

Jag kanske skulle se om jag hittade något sådant och överraska min bästa och finaste make… Mm, har ju bara en make så det är därför som han är bäst!!! Tänk om alla hade en Thomas, vad de skulle vara lyckliga då… Precis som jag!

shocked-cartoon-dog-pointing_155495690Ja, det får nog bli lite googlande efter att jag duschat och kommit i säng. Undra hur man gjorde innan när man verken hade smarta telefoner, dator och framför allt internet?!?! Usch, vill inte vete…

Så gott folk, ha en god natts sömn och på återseende!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.