Skattjakt!

Oh, härliga soliga lördag, vart tog Du vägen!? Så himla skön lördag som jag haft idag, det var lägen sedan… Började lite redan igår, då maken och jag gjorde Ikea och sedan tog vi en lunch på Rosgarden, mätta, glada och goa återvände vi sedan till gräddhyllan för att vänta in after worken.

IMG_2191

Annette från Löckan kom med din briljanta idén med att vi skulle ta en AW och inte bara det, hon slog på hårt och avbokade Yogan för ”Nationens” säkerhet…

IMG_2207

Outi, Damian och Ascha slöt upp då även de vart sugan på lite AW. Vi hade tänkt ta ”You” på Klosterkungen men det vart fullproppat så vi vandrade vidare till Kasa Grande under STOOOOOR protest från maken som tyckte att det var SÅÅÅÅ jobbigt att gå genom staden. Jag njöt av det fina vädret och den härliga promenaden av staden som bara växer…

IMG_2200Tack vara min och Annettes påstridighet fick vi se Sveriges paddeltjejer öva rodden, bara det vart ju ett plus i kanten. Inte ofta vi ser det så nära och så live!!!

IMG_2204
IMG_2202Hur som helst, kvällen flöt på bra… lika så ölen ner i strupen. Kan fortfarande inte fatta att jag lärt mig tycka om att dricka en öl då och då. Maten smakade bra och sällskapet kunde inte vara bättre. Men när man har som roligast så är det bäst att bryta upp, vilket vi gjorde.

IMG_2193Vi hade ju lördagen som väntade (den som snart är slut). Min finfina granne och jag bokade in att vi skulle på loppisrunda idag. Det tyckte Outi lät kul och ville hake på, som de säger ju fler desto roligare. Så när Annette frän Löckna fick höra om denna lördag som komma skall vart hon ju sååå sugen att hon kom redan igår och därav after worken och skippningen av sin Yoga.

IMG_2196Det är ju ingen loppisrunda utan fynd… Och så som vi har fyndat vi vackra tjejer idag… Det suraste är ju för Outis del, hon har liksom inte så mycket för att packa upp sina fynd då hon snart ska flytta till sitt nyinköpta radhus i Lockebo ”Grattis” till huset Outi!

IMG_2209Jag slog i alla fall på stort och köpte mig en tavla…. Om jag nu skulle tröttna på tavlan så älskade jag ramen. Men än så lägen så kommer tavlan få vara precis som den är. Blommig och glad, ljus och rofylld.

IMG_2214Hittade även en liten, liten skattkista (dock tom) som jag tyckte skulle passa på något bra ställe i hemmet. Har inte riktigt bestämt vart, så just nu är den här inne i sovrummet och förgyller min syn utöver min fina nya dator.

Fann ju även ett fint fat som säkerligen kommer att komma till pass någon gång när jag vet vad jag vill ha det till. Just nu är det i diskmaskinen och sen får jag se vart det hamnar. Men innan dess så är det tid för att sova en stund. I morgon är det tävling för Liam i Nässjö och då vill jag vara piggelin så att jag kan hålla alla tummarna för att det ska gå bra!

Sov gott

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.