Städhjälp!

Idag är en sådan dag som mammarika önskade att det fanns en hemtjänsthjälp för att städa undan här hemma på gräddhyllan. Ser hur det förfaller och kan för tillfället inte föra så mycket åt det, armen håller inte än på den stackars kropp jag får drass med.

En gång i tiden tyckte min kära make att vi skulle skaffa städhjälp hem hit, jag tyckte att han hade blivit spritt språngande galen som ens kunde komma med en sådan befängd ide. Betala någon för att städa?!?!

Det är inte min grej att någon annan ska göra det, för jag vet att jag hade fått ett frispel om jag upptäckte något som de missat. För jag känner mig så väl att jag skulle syna varenda liten vrå och det skulle göra så jag gick med en konstant oror i hela kroppen. För ingen, och då menar jag ingen kan städa som mammarika kan!

Men i ett vagt ögonaböj så kände jag att det hade varit gott idag med lite hjälp i form av dammsugning, disk, tvätt och dammning. För hela vårt näste är i stort behov av en rengöring.

Men jag får väl lägga mig i soffan med en ask praliner och drömma om det i stället, för det lär ju inte bli av att det kommer en och det lär inte bli av att jag kan göra det nu i alla fall.

Nähä, en tur i soffan och vila lite då…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.